Pērļu vistiņas ar baltām krūtīm

Baltvistu pērļu vistiņas izplatās subtropu Rietumāfrikas mežos Kotdivuārā, Ganā, Gvinejā, Libērijā un Sjerraleonē. Diēta galvenokārt sastāv no sēklām, ogām, termītiem un maziem dzīvniekiem.



Baltās krūtiņas pērļu vistiņas ir klasificētas kā neaizsargātas (VU), kuras tiek uzskatītas par lielām izmiršanas riskiem savvaļā.

melna sarkana deguna bedre

Baltās krūtis pērļu vistiņas Agelastes meleagrides ir vidēja izmēra, līdz 45 cm garš, sauszemes putns no pērļu vistiņu dzimtas. Tam ir melns apspalvojums ar mazu, kailu, sarkanu galvu, baltu krūtiņu, garu melnu asti, zaļgani brūnu rēķinu un pelēcīgām kājām. Dzimumi ir līdzīgi, lai gan sieviete ir nedaudz mazāka nekā tēviņš. Baltvistu pērļu vistiņas izplatās subtropu Rietumāfrikas mežos Kotdivuārā, Ganā, Gvinejā, Libērijā un Sjerraleonē. Vairāk



balto krūšu pērļu vistiņu Agelastes meleagrides biotops Taï reģionā, Kotdivuārā MATTHIAS WALTERT, CHARLOTTE SEIFERT, GERHARD RADL un BERND HOPPE-DOMINIK (2010). Bird Conservation International, 20. sējums, 1. izdevums, 2010. gada marts, 74.-83. Lpp. Nospiediet doi: 10. Vairāk



Melnās pērļu vistiņas un baltās krūtis pērļu vistiņas dzīvo 15–20 grupās un naktī dīgst kokos. Viņu reklāmas zvani ļoti atšķiras no citām pērļu vistām. Zvani sastāv no īsām, maigām, zemas skaņas svilpes skaņām, kas atgādina baložu rukšanu. Plūmju un cekulaino pērļu vistiņu reklāmas zvani ir zema skaņa “kuk-kuk-kuks”, kas tiek doti sērijveidā un palielinās pēc skaita. Par plūmoto pērļu vistiņu uzvedību ir maz zināms. Cekulainās pērļu vistiņas sastopamas ganāmpulkos, kuros ir mazāk nekā 20 putni. Vairāk

Informācija par baltkakla pērlēm pašlaik tiek pētīta un rakstīta, un tā šeit drīz parādīsies. Autentifikācija - šo informāciju gaida sugas eksperta autentifikācija, un tā tiks atjaunināta pēc iespējas ātrāk. Ja jūs varat palīdzēt, lūdzu, sazinieties ar: arkive@wildscreen.org.uk Atsauces - 1. 1. IUCN Sarkanais saraksts (2008. gada maijs) http: //www.iucnredlist. Vairāk

Baltkrāsains pērļu putns perched pa koku dziļā meža ēnā White-breasted pērļu vistiņu šķērsošanas celiņš 1 Vairāk



Baltais pērļu pūtis var vairoties arī jebkurā gada mēnesī, bet vairošanās, iespējams, ir augstākā lietus sezonas beigās (novembris – janvāris). Ligzda nav aprakstīta. Sajūga izmērs ir apmēram 12 olas, kas ir sarkanīgi bufetes ar baltām porām. Pūkainās ķiveres aizmugurējā apspalvojums ir pelēcīgi brūns ar sarkanbrūniem izgaismojumiem. Galvas vainags un kakla viduslīnija ir melnas. Vairāk

labradora retrīvera zelta retrīvera maisījums