Wattled Curassow

Wattled Curassow ir apdraudēta Cracidae ģimenes locekļi, curassows, guani un chachalacas. Tas ir sastopams attālos lietus mežos Amazones rietumu baseina rietumos Dienvidamerikā.



Wattled Curassow tiek klasificēts kā neaizsargāts (VU), kas tiek uzskatīts par pakļautu lielam izmiršanas riskam savvaļā.

Vatņainā pīrāga (Crax globulosa) ir apdraudēta Cracidae dzimtas pārstāvis, pļavas, gvani un čačalas. Tas ir sastopams attālos lietus mežos Amazones rietumu baseina rietumos Dienvidamerikā. Saturs - * 1 Apraksts * 1. Vairāk



Vatņainajam pīrāgam ir mīksts svilpe 'jeeeeeee', kas ilgst četras līdz sešas sekundes. BAROŠANAS EKOLOĢIJA UN DIĒTA Nav zināms. REPRODUKTĪVĀ BIOLOĢIJA Informācija par vairošanos savvaļā nav pieejama. Nebrīvē sajūga izmērs ir divas olas; cāļi augšpusē brūngani, zemāk gaiši bifeļi. AIZSARDZĪBAS STATUSS Neaizsargāts. Vatēta pīrāgs sastopams reti, un tas ir ļoti nevienmērīgi izplatīts visā tās ģeogrāfiskajā diapazonā Amazones rietumu baseinā. Vairāk



Vatenainā biezpiena maska ​​ir plaši izplatīta Andu zemienē un Amazones baseinā, taču pēdējos gados tās izplatība un pārpilnība ir dramatiski samazinājusies, un mazas, izkaisītas, sadrumstalotas populācijas tagad paliek tikai Brazīlijas rietumos, Kolumbijas dienvidos, Ekvadoras austrumos, Peru austrumos un Bolīvijas ziemeļos. , (2) (5). Tiek spekulēts, ka Ekvadoras iedzīvotāji, iespējams, tagad ir izmiruši, savukārt tiek uzskatīts, ka mazāk nekā 300 indivīdi turpina pastāvēt Bolīvijā, mazāk nekā 300 indivīdu Peru un mazāk nekā 100 cilvēku Kolumbijā. Vairāk

Wattled curassow areāls sastāv no Augšmazonijas no Kolumbijas dienvidaustrumiem uz dienvidiem gar Andu austrumu pakājēm caur Ekvadoru un Peru līdz Bolīvijas ziemeļaustrumiem. Viņi apdzīvo nedaudz sausas vietas tropiskajā Amazones mežā, turoties prom no purvainām vietām. Kurši ir apmēram savvaļas tītara lielumā, vidēji 7 - 8 mārciņas. (3,5 kg). Viņu uzturs sastāv no augļiem un zaļumiem. Nebrīvā diēta ir līdzīga sasmalcinātiem augļiem, zaļumiem un sēklām. Vairāk

Wattled Curassow (Crax globulosa) ir vismazāk pazīstama no Kolumbijas Amazones sastopamajām ērkšķiem, un valstī nav aizsargājamas teritorijas ar apstiprinātu sugu populāciju. Šī piezīme ir paredzēta kā pirmais solis, lai novērstu acīmredzamo stingro datu trūkumu par tās statusu un reģionālo bioloģiju. Vairāk

bīgls sajaukts ar mopsi



'Wattled Curassow (Crax globulosa) uzraudzība Bolīvijā' Mērķi un fona Projekta galerija - Iepriekš. Nākamais mērķis Nodrošināt instrumentus un apmācību, kas vajadzīga Wattled Curassow vides programmas īstenošanai Tacana III pamatiedzīvotāju teritorijā. Priekšvēsture Kaulainā pīrāgs (Crax globulosa) tika no jauna atklāts Bolīvijā 1998. gadā pēc tam, kad tika uzskatīts, ka tas ir izmiris no valsts. Vairāk

Vatenainā ķirzaka (Crax globulosa) ir liels putns, apmēram tītara izmēra. Tās spilgtākā iezīme ir labi attīstīts cirtainais galvas spalvu cekuls. Tas galvenokārt ir melns ar baltām astes spalvām zem melnajām astes spalvām (segas). Rēķins ir melns, ar oranžu vai sarkanu kloķi, kas stiepjas uz leju, lai izveidotu piekārtu vāli. Tas signalizē ar augsta līmeņa zvanu. Amazonijā sastopami apmēram 12 rūguļu veidi. Vairāk

skats stormycat9 - 2008. gada 3. septembris - Vatēta pļava mitrājos, kas atrodas Nacionālajā aviary Pitsburgā, Pensilvīnā. stormycat9 - 2008. gada 3. septembris Aviary wattled curassow Pitsburga Notiek ielāde ... Patīk Saglabāt, lai kopīgotu e-pastu Skyrock Facebook Twitter MySpace Live Spaces Blogger orkut Buzz reddit Digg Notiek ielāde ... Piesakieties vai pievienojieties tūlīt! Ievietojiet komentāru * 16and30 to Vairāk



Wattled Curassow (Crax globulosa) ir Cracidae dzimtas pārstāvis, ķirbji, guani un chachalacas. Pārskats - Wattled Curassow reti sastopams savvaļā un tiek klasificēts kā neaizsargāta suga ilgtspējīgu medību un dzīvotņu iznīcināšanas dēļ. Tas ir 82-89 cm (apmēram 32-35 collas) garš un sver līdz 2500 gramiem (del Hoyo 1994). Vairāk

Vatēta pīrāgs bija vēl viens grīdas iemītnieks, un lielāko daļu laika pavadīja Discovery Cove voljērā, cenšoties, lai viņu neredz. Es to noķēru laimīgā brīvā dabā. N nŠī ir viena no lielākajām lietām Discovery Cove aviary. Jums nav jāmaksā par ceļojumu uz Dienvidameriku, Āziju vai Āfriku, un ceru, ka jums paveiksies redzēt šādu putnu. Un arī tas ir tuvu. Un jūs saņemsiet to barot. Vairāk

Ģeogrāfiskais diapazons: vatēta pīle atrodas no Kolumbijas un Brazīlijas rietumiem līdz Bolīvijai. Dzīvotne: Šis putns dod priekšroku tropu lietusgāzei Amazones baseinā. Tas reti atstāj kokus, izņemot pavairošanu .. Diēta: Vatētas upenes barojas ar veģetāciju un maziem bezmugurkaulniekiem (dzīvnieki bez mugurkauliem). Uzvedība un atražošana: Kaļķainās sējas sivēnmātes maigi svilpo četras līdz sešas sekundes vienlaikus. Nekas nav zināms par šī putna reproduktīvajiem ieradumiem savvaļā. Vairāk

viņi nonāca aci pret aci ar Vattaino pļavu Amazones zemienē un Ragaino pīķi Andu pakājē. Wattled Curassow tika atrasts Hugo galvenajā izpētes vietā pēc 5 stundu brauciena ar laivu pa R Vairāk