Svītrainā pūce

Svītrainā pūce ir vidēja izmēra pūce ar lieliem ausu saišķiem un brūnganbaltu sejas disku, kas apmalē melns. Tā knābis ir melns, un tam ir kanēļa krāsas acis. Tam ir īsāki, apaļāki spārni nekā lielākajai daļai tā tuvinieku. Augšējā daļa ir kanēlis ar smalku melnu vermikulāciju un smagām svītrām. Apakšdaļa ir gaiši dzeltenbrūna ar tumšām svītrām.

Svītrainās pūces attēls ir licencēts ar Creative Commons Attiecinājums .
Sākotnējais avots : Svītraina pūce
Autors : Chris Gladis no Kioto, Japāna Atļauja (šī faila atkārtota izmantošana) Šis fails ir licencēts saskaņā ar Creative Commons Attribution 2.0 Generic licenci. Jūs varat brīvi koplietot - kopēt, izplatīt un pārsūtīt darbu

Svītrainā pūce ir klasificēta kā vismazāk uztrauktā. Neattiecas uz riska kategoriju. Šajā kategorijā ietilpst plaši izplatīti un bagātīgi taksoni.

labradora borderkollija maisījums

Svītrainā pūce ir vidēja izmēra pūce ar lieliem ausu saišķiem un brūnganbaltu sejas disku, kas apmalē melns. Tā knābis ir melns, un tam ir kanēļa krāsas acis. Tam ir īsāki, apaļāki spārni nekā lielākajai daļai tā tuvinieku. Augšējā daļa ir kanēlis ar smalku melnu vermikulāciju un smagām svītrām. Apakšdaļa ir gaiši dzeltenbrūna ar tumšām svītrām. Tajā tiek izmantoti dažādi biotopi, tostarp piekrastes meži, purvi, savannas, zālāju klajas teritorijas un tropu lietus meži. Vairāk



Centrālās un Dienvidamerikas svītrainā pūce ir cieši saistīta ar Ziemeļamerikas garauspūci. Dažreiz to sauc par raibu koka pūci. Šeit jūs varat atrast fotoattēlus un informāciju, kas palīdzēs atpazīt un izbaudīt šo skaisto pūci. Sadaļā Lauka piezīmes ir iekļauta Centrālamerikas izplatības karte un informācija par ligzdošanu, biotopu, aprakstu un identifikāciju. Lai nekavējoties pārietu uz kādu no šīm sadaļām, izmantojiet tālāk norādītās lappušu pārsūtīšanas saites. Vairāk

Pirmo publicēto svītrainās pūces aprakstu 1807. gadā veica Luijs Žans Pjērs Veilots, izmantojot Kajēnas paraugu. Šī pūce bieži tika iekļauta Rhinoptynx ģintī, bet tagad to uzskata par Asio. Apraksts: Šim vidēja lieluma pūcei ir labi attīstīti ausu pušķi, kas izvirzīti uz galvas sāniem vai uz augšu (ja traucē). Tās lielās ausis ir sarežģītas, asimetriskas un ārkārtīgi jutīgas. Tam ir stingri noteikts balts ar melnām malām veidots sejas disks, tumši brūnas acis un gandrīz melns rēķins. Vairāk

Svītrainās pūces pirmo aprakstu 1807. gadā veica Luijs Žans Pjērs Vijets, pateicoties Kajēnas paraugam. Pieaugušais vīrietis ir vidēja izmēra pūce ar īsiem spārniem un garu asti. Augšējās daļas ir no tawny-buff līdz kanēļa-buff, ar smalkām vermikulācijām un smagām melnām svītrām. Lidojuma spalvas un aste ir atdalītas tumši brūnas. Apakšdaļā kakls ir balts. Krūtis un vēders ir balti balti, ar treknām melnām svītrām. Vairāk

Nominēt svītraino pūci enciklopēdijā? Vai enciklopēdijā ir nozīme svītrainai pūcei? Bija enciklopēdijā Svītrainā pūce Jā Nē Jā Jā Nē Nominējiet, lai iespējotu balsošanu par šo fotoattēlu par Svītrainās pūces enciklopēdiju. Jūs rīt saņemsiet 50 nominācijas Atcelt Iesniegt ziņojumu NominētBalsot uz leju Balsot uz augšuFoto informācijaPilns logsPriekšējais fotoattēlsSāciet slaidrādiPabeigt slaidrādiNākamā fotoattēla noklusējumsthp: // attēli. cdn.fotopedia.com/flickr-484885485-image.jpghttp://www.fotopedia.com/context_votes?context_vote%5Bcontext_id%5D=c7be1717300&context_vote%5Bcontext_type%5D=PictureSet&context_vote%5Bet 5D = Albums & context_vote% 5Bvotable_id% 5D = flickr-484885485 & context_vote% 5Bvotable_type% 5D = Itemhttp: //www.fotopedia. Vairāk

Šo svītraino pūci Pīts Moriss nofotografēja 2002. gada aprīlī Sanhosē, Kostarikā. Noklikšķiniet šeit, lai atgrieztos Striped Owl Multimedia lapā. Vairāk

Svītrainā pūce ir Dienvidamerikas pūce. Tā dzīvotne svārstās no Meksikas ziemeļos līdz Brazīlijai un Bolīvijai dienvidos. Šī pūce padara to par mājas blīvu lapkoku zemienes un sezonas mežu, kas ligzdo kokos un bieži barojas grupās. Lai gan šī putna izpēte ir sarežģīta to dzīvotnes dēļ, iespējamais novērojums ļauj secināt, ka šīs pūces medī naktī un viņu uzturā ir mazi zīdītāji. Vairāk

Svītrainais pūce (asio clamator) dzīvo Dienvidamerikā un Centrālamerikas daļās. Tajā tiek izmantoti dažādi biotopi, tostarp piekrastes meži, purvi, savannas, zālāju klajas teritorijas un tropu lietus meži. To var atrast no jūras līmeņa līdz 1600 metriem un augstāk. Tās sistemātiskā izvietošana nav atrisināta. Dažādas iestādes to ievieto vai nu Asio, vai pseidoskopos kopā ar Jamaikas pūci, vai arī retāk monotipiskajā (= viena atsevišķa suga) Rhinoptynx ģintī. Vairāk

Svītrainai pūcei ir melns knābis un kanēļa krāsas acis. Tās augšdaļa ir dzeltenīgi brūna svītraina ar pelēcīgi brūnu. Tās ķermeņa anatomija ietver: Garums 30-38 cm, spārnu laidums 22,8 - 29,4 cm un svars 320-546 g. Tas dzīvo savannās, atklātā vai daļēji atklātā zālājā, mazās birzīs un krūmos. Svītrainās pūces diētā ietilpst: lieli kukaiņi, mazi zīdītāji, rāpuļi un putni. Vairāk

Svītrainā pūce ir reti sastopama atvērta biotopa pūce, galvenokārt Panamas Klusā okeāna nogāzē. Ridgely prognozēja, ka mežu izciršana novedīs pie šīs sugas areāla paplašināšanās, taču nav skaidrs, cik viesmīlīgi lauksaimniecības apgabali var izrādīties, tāpēc es teiktu, ka žūrija joprojām nav. Vairāk

Svītrainā pūce ir mazpazīstams neotropu iedzīvotājs. Neskatoties uz to, ka tā ir samērā liela un atšķirīga pūce, svītrainā pūce ir viegli pamanāma, un pat tās ģeogrāfiskais sadalījums ir maz zināms. Tas ir vēl pārsteidzošāk, jo svītrainā pūce ir relatīvi atvērtu biotopu putns, piemēram, dabiskās savannas, ganības un lauksaimniecības lauki, kā arī gaiši meži un pat pilsētas parki. Vairāk

Svītrainajai pūcei ir ļoti atšķirīgs izskats. Salīdzinoši liela pūce ar izcilām 'ausīm' vai 'ragiem' (iegarenu spalvu saišķi uz vainaga), svītrainā pūce savu nosaukumu ieguvusi no smagās melnās svītras uz bifeļkrāsas krūtīm un vēdera. Vēl viena ievērojama svītrainās pūces iezīme ir ļoti balta sejas disku krāsa, kas drosmīgi robežojas ar melnu. Pēc dzimuma dzimumi ir līdzīgi. Striptīza pūce nav aprakstījusi nevienu krāsu morfu. Vairāk

Meksikas svītrainās pūces dzimtene ir Centrālā un Dienvidamerika. Šī dīvainā izskata pūču suga ir saistīta ar britu īsajām pūcēm un ir ļoti pielāgojama vairākiem biotopiem, tostarp mežam, lauksaimniecības zemei, lietus mežiem, piepilsētām un pilsētām. Viņi ēd arī daudzveidīgu uzturu, sākot no mazajiem grauzējiem un putniem, līdz baložiem un baložiem, līdz rāpuļiem, īpaši iecienītas ir dzeloņainās ķirzakas. Vairāk

Svītrainie pūces putni Surinamā = - svītrainā pūce, jauna, surinamā svītrainā pūce, pieauguša, surinama. Fotoattēli ar jaunu svītrainu pūci ar tuvāko, iespējams, tās māti, izgatavoti Pītera Relsona Surinamā 2002. gada janvārī. Paramaribo vidū. Vairāk

Svītrainās pūces (Asio clamator) pārtikas paradumi Buenosairesas provincē, Argentīnā JUAN P. ISACCH, MAR A S. B , MARIANO M. MART NEZ Journal of Raptor Research: 34 (3): 2000. gada septembris: 235- 237. Svītrainais pūce (Asio clamator) ir plaši izplatīta suga no Meksikas līdz tropu un subtropu dienvidamerikai līdz Argentīnai (Grossman un Hamlet 1964, Canevari et al. 1991, Holt et al. 1999). Vairāk

tostarp astoņi hooters, lietus pūce, koka pūce un svītrainais pūce, bet, iespējams, vislabāk to sauc par cūciņu. Augšupielādēts: 11.04.09 Licence: Attr-Noncom 3. Vairāk

Svītrainais pūce, Brazīlija, REGUA, 2008. gada novembris Lee Dingain Guapi Assu Bird Lodge, REGUA svītrainā pūce - svītrainā pūce, Panama, Las Macanas purvi 2010. gada janvāris Mikael Bauer svītrainā pūce - tiek rādīti ieraksti no 1 līdz 4 no 4 kopējiem ierakstiem Vairāk

zils deguns pitbull mazuļi

Peru svītrainā pūce parasti sastopama plānos tropu mežos, laukos un purvos, taču izvairoties no blīviem mežiem. Tas medīs izcirtumos, lauksaimniecības zemēs un mežu malās. Tam ir virkne biotopu, kas stiepjas no jūras līmeņa līdz 5000 pēdu augstumā. Vairāk