Dienvidu neapbruņotu bruņrupuču attēli un fakti

Attēls ir licencēts ar Creative Commons Attiecinājums ShareAlike licence
Sākotnējais avots : Bāzes karte atvasināta no File: BlankMap-World.png. Izplatīšanas dati no IUCN sarkanā saraksta
Autors : Chermundy

Dienvidu kails astes bruņnesis

Pasūtījums: Xenarthra
Ģimene: Dasypodidae
Apakšdzimta: Dasypodinae
Sugas: Cabassous unicinctus

Atslēgvārdi: nakts

Cabasu, dienvidu kails astes bruņnesis ir iekļauts kā vismazākā problēma. Neattiecas uz riska kategoriju. Plaši izplatītie un bagātīgie taksoni ir iekļauti šajā kategorijā IUCN apdraudēto sugu sarkanajā sarakstā

Dienvidu neapbruņotas bruņneses nosaukumi
Dienvidu neapbruņotu bruņrupuču mazuļu / mazuli sauc par “kucēnu”. Sievietes sauc par “zed”, bet tēviņus - par “lister”. Dienvidu neapbruņotu bruņrupuču grupu sauc par “fez”.
Valstis
Bolīvija , Brazīlija , Kolumbija , Ekvadora , Franču Gviāna , Gajāna , Peru , Surinama un Venecuēla
Dienvidu neapbruņotu bruņrupuču dzīvotnes
Mežs , Subtropu / tropu mitrā zemiene un Subtropu / tropu mitrs Montāns
Daži fakti par
Dienvidu kails astes bruņnesis

Pieaugušo svars : 3,5 kg (7,7 mārciņas)



Avots: AnAge , licencēta saskaņā ar DC

Fakti par dienvidu kailo astes bruņnesi

Fakti nav atrasti

kelpie cross blue heeler

Vairāk dzīvnieku, kas sākas ar S