Īsas purnas zilonis meta attēlus un faktus

Attēls ir licencēts ar Creative Commons Attiecinājums ShareAlike licence
Sākotnējais avots : Bāzes karte atvasināta no File: BlankMap-World.png. Izplatīšanas dati no IUCN sarkanā saraksta
Autors : Chermundy

Īsas purnas ziloņu mētelis

Pasūtījums: Macroscelidea
Dzimta: Macroscelididae
Sugas: Elephantulus brachyrhynchus

Īspurnainais ziloņu stumbrs, īsi purngala sengi ir uzskaitīts kā Vismazākā problēma. Neattiecas uz riska kategoriju. Plaši izplatītie un bagātīgie taksoni ir iekļauti šajā kategorijā IUCN Apdraudēto sugu sarkanajā sarakstā

Valstis
Angola , Botsvāna , Kongo Demokrātiskā Republika , Kenija , Malāvija , Mozambika , Namībija , Dienvidāfrika , Sudāna , Tanzānija , Uganda , Zambija un Zimbabve
Īspurnainais zilonis mētāja biotopus
Sausa savanna , Zālājs , Savanna un Subtropu / tropu sausais zālājs
Daži fakti par
Īsdeguna ziloņu mētelis

Pieaugušo svars : 0,044 kg (0,0968 mārciņas)

pūdelis sajaukts ar zelta retrīveri

Metiena lielums: 2



Metieni gadā: 6

Ķermeņa masa: 0,045 kg (0,099 mārciņas)

Temperatūra: 37,85 ° C (100,13 ° F)

Avots: AnAge , licencēta saskaņā ar DC

Fakti par īso purnu ziloni

Īsas purnas ziloņu grieži ir tikai Āfrikā, okupējot apgabalus uz dienvidiem no Sahāras no Kenijas un Zairas dienvidiem līdz Transvaal un Namībijas ziemeļaustrumiem (Nowak, 1991). ( Pilns teksts )

liels džeka Rasela terjera maisījums
Vairāk dzīvnieku, kas sākas ar S
Saites
Dzīvnieku daudzveidības tīmeklis īszīmju ziloņu mietā - ADW lapa par šo savdabīgo dzīvnieku