Rufous-kakla Hornbill

Pašlaik tas ir atrodams Butānā, Indijas ziemeļaustrumos, Birmā, Juņnas dienvidos un Tibetas dienvidaustrumos, Nepālā, Ķīnā, Taizemē, Laosā un Vjetnamā. To skaits ir dramatiski samazinājies, un tiek lēsts, ka tagad ir mazāk nekā 10 000 cilvēku. Tā ir visilgākā ragu dzimtas suga, kuras augstums pārsniedz 120 cm, bet bieži tā sver uz pusi mazāk nekā dienvidu grundulis.

Rufous-kakla Hornbill attēls ir licencēts Creative Commons Attiecinājums-kopīgošana līdzīgi .
Sākotnējais avots : Lietotājs: KalyanvarmaPermission (Šī faila atkārtota izmantošana) Es, šī darba autortiesību īpašnieks, ar šo to publicēju ar šādu licenci: Šis fails ir licencēts saskaņā ar Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported licenci. Jūs varat brīvi dalīties ar kopēt, izplatīt un pārsūtīt darbu
Autors : Lietotājs: KalyanvarmaPermission (Šī faila atkārtota izmantošana) Es, šī darba autortiesību īpašnieks, ar šo to publicēju ar šādu licenci: Šis fails ir licencēts saskaņā ar Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported licenci. Jūs varat brīvi dalīties ar kopēt, izplatīt un pārsūtīt darbu



Rufous-kakla skābenis ir klasificēts kā neaizsargāts (VU), kas tiek uzskatīts par pakļautu lielam izmiršanas riskam savvaļā.

Rufous-kakla skābenis, Aceros nipalensis, ir ragainu suga, kas sastopama Dienvidāzijā. Pašlaik tas ir atrodams Butānā, Indijas ziemeļaustrumos, Birmā, Juņnas dienvidos un Tibetas dienvidaustrumos, Nepālā, Ķīnā, Taizemē, Laosā un Vjetnamā. To skaits ir dramatiski samazinājies, un tiek lēsts, ka tagad ir mazāk nekā 10 000 cilvēku. Tā ir otra visilgākā ragu dzimtas suga, kuras augstums pārsniedz 120 cm (48 collas), bet tā svars bieži ir uz pusi mazāks nekā dienvidu grundulis. Vairāk



Vīriešu rufous-kakla ragu bārda pie ligzdas ieejas Male rufous-kakla ragu bārda pie ligzdas ieejas Vairāk

Pārdod Sibīrijas haskiju, kas sajaukts ar pomerāniju



5. numurs: Rufous-kakla rags Aceros nipalensis Rufous-kakla rags (Roberta Tizarda fotogrāfija) Ar savu milzīgo izmēru, krāsaino apspalvojumu un neaizsargāto cilvēku aizsardzības statusu nav brīnums, ka Rufous-kakla rags ir desmit visvairāk meklēto sugu vidū. Taizemē. Kempings Chong Yen, Mae Wong nacionālajā parkā ir kļuvis par iecienītāko šīs sugas novērošanas vietu, taču tas šeit nekādā gadījumā netiek garantēts. Vairāk

Videoklipi un attēli Vīriešiem raksturīgais kakla ragainis pie ligzdas ieejas. Uzreiz atpazīstams kā piederošs ragainu dzimtai. Rufous-kakla rags ir ļoti liels ar iespaidīgu lejup izliektu rēķinu un blokveida kasti virs galvas un rēķina. Vīriešiem ir izliekta galva un apakšdaļas ar melnu muguru ... Vairāk

sarkans pitbull laboratorijas maisījums

Rufous-Necked Hornbill izplatībaSadalījums un biotops Šis rags ir sastopams nobriedušos, blīvos, mūžzaļajos un platlapju mežos Butānā, Mjanmā, Ķīnā, Taizemē, Laosā, Vjetnamā un Indijas ziemeļaustrumos. Tas visbiežāk tiek atrasts no 1800 līdz 5400 pēdām, bet ir zināms, ka tas parādās apmēram līdz 450 pēdām. Ir pierādījumi, ka dažas populācijas sezonāli pārvietojas starp mežainām teritorijām, reaģējot uz augļu koku daudzuma izmaiņām. Vairāk



putnu kakls, putns, kuru Starptautiskā dabas aizsardzības savienība (IUCN) un Birdlife international klasificē kā neaizsargātu, norāda Trumshinglas nacionālā parka amatpersona. Hornbill, liels putns ar iespaidīgu izliektu rēķinu un blokiem līdzīgu kasku virs galvas un rēķina, atrodas Butānā, Mjanmā, Ķīnā, Taizemē, Laosā, Vjetnamā un Indijas ziemeļaustrumos. Vairāk

Rufous-kakla Hornbill, kritiski apdraudēta suga, tagad ir ļoti reti sastopama visā tās vēsturiskajā diapazonā. To ir ietekmējusi biotopu degradācija, veicot mežizstrādi, kultivēšanas novirzīšanu un atmežošanu lauksaimniecībā. Putns tiek medīts arī pēc barības un tā kaķa. Viens no Thrumshingla nacionālā parka mandātiem ir kritiski apdraudēto sugu saglabāšana. Vairāk

Rufous-kakla ragainis ir iekļauts 1995. gada Mežu un dabas aizsardzības likuma 1. pielikumā un 2006. gada meža noteikumos kā apdraudēta suga. Rinchen Drakpa teica, ka viņš uzsāka pētījumu, ko finansēja Kritiskās ekosistēmas partnerības fonds (CEPF) un WWF, lai noteiktu putna dzīvotni, blīvumu, izplatību un ligzdošanu. 'Ragainu skaits visā pasaulē rāda samazināšanās tendenci,' viņš teica Kuenselam. Vairāk



Rufouskakla ragu sugas sastopamas nobriedušā, blīvā, mūžzaļajā un platlapju mežā, galvenokārt pauguros līdz 1800 m augstumam. Tas meklē lielus kokus, kuros ligzdot. Butānā, izņemot TNP, tas atrodas Gonfu, Buli un Tshaidangā Džemgangā, Trongsa un Mongarā, Lhuentse, Trashigang un Samdrupjongkhar Butānas austrumos. Greizsirdīgs putns Tēviņu ragaugi ir greizsirdīgi putni, norāda Rinchen. Vairāk

Tiek uzskatīts, ka arī Rufous-kakla Hornbill ir izmiris no Nepālas kopš 1846. gada (Shrestha 1993). Šajā pētījumā ir ziņots par 1) biotopa izvēli, 2) ligzdas un ligzdas vietas vai ligzdas biotopu raksturojumu 3) vairošanās bioloģiju 4) ganāmpulku un roostingu. MĀCĪBU ZONA UN METODES Huai Kha Khaeng Wildlife Sanctuary atrodas Taizemes rietumos un aizņem 2 809 km2 (1. attēls). Vairāk

dobermann krāsas sarkanas un rūsas

Rufous-kakla skābenis Aceros nipalensis - starp Debanu un Haldibari, starp Haldibari un Hornbill, virzienā uz Embeong 35. Austrumu Pieder Hornbill Anthracoceros albirostris - KNP 36. Parastais Hoopoe Upupa epops - KNP 37. Vairāk

vilku sabels vācu aitu gans

Rufous-kakla rags Aceros nipalensis (V) N. 4, 5 h, 7 h, 8 Tēviņš, kas redzēts pārgājienā uz Haldibari, un vēlāk pāris, kurš ap Haldibari nometni zvanīja, mātītei nodrošinot lielisku foto op. Pāris, kas redzams arī uz MV ceļa. Dažreiz to uzskata par grūtāk atrodamu nekā Vainagotais ragainis, kuru mēs šajā ceļojumā nemaz neredzējām. Vairāk

Rufous-necked Hornbill Aceros nipalensis = * Sākums Izvērst Pieteikties Izvēlnes vienums Reģistrēties Izvēlnes vienums Atteikties Izvēlnes vienums Mainīt pieteikšanās informāciju Izvēlnes vienums Kāpēc reģistrēties? Izvērst Lielbritānijas un Īrijas izvēlnes vienumu Putnu vietas Vairāk

Pastmarkas, kurās redzams Rufous-kakla deguna rags Aceros nipalensis Rufous-kakla rags Aceros nipalensis Rufous-kakla rags Aceros nipalensis 98.021 Rufous-kakla rags IOC v2.4: 3721 Saites atvērs lauku lapu jaunā logā - Butāna 07.12. Vairāk

Rufous-kakla ragainis Aceros nipalensis - Rufous-kakla ragainis autortiesības Morten Strange Lai iegūtu vairāk informācijas par ragainu atkārtošanu, skatiet Hornbills General COPYRIGHT: delhibird - Ziemeļindijas putnu tīkls. Visas tiesības aizsargātas. Vairāk

Rufous-kakla rags Aceros nipalensis Rufous-kakla rags fotogrāfs: Vairāk