Pin-tailed Sandgrouse

Izvirzītās rases šķirnes Ibērijā un Francijas dienvidos, un austrumu forma P. a. caudacutus sastopams Āfrikas ziemeļrietumos un no Turcijas dienvidaustrumiem uz austrumiem līdz Kazahstānai. Tas ir daļējs migrants, un daži Āzijas putni ziemā pārvietojas uz Tuvajiem Austrumiem un Pakistānas ziemeļiem.



Smilšu astes smiltsērkšķis ir klasificēts kā vismazāk uztraucamais. Neattiecas uz riska kategoriju. Šajā kategorijā ietilpst plaši izplatīti un bagātīgi taksoni.

Pin-tailed Sandgrouse piedzīvo plašu samazinājumu gan populācijas lieluma, gan izplatības ziņā. Tas galvenokārt saistīts ar sauso zālāju iznīcināšanu, kas sekojusi lauksaimniecības intensitātei, it īpaši apūdeņošanas shēmu un medību veidā. Vairāk



Pin-tailed Sandgrouse (Pterocles alchata) ir vidēji liels putns no sandgrouse ģimenes. Izvirzītās rases šķirnes Ibērijā un Francijas dienvidos, un austrumu forma P. a. caudacutus (Gmelin, 1774) sastopams Āfrikas ziemeļrietumos un no Turcijas dienvidaustrumiem uz austrumiem līdz Kazahstānai. Tas ir daļējs migrants, un daži Āzijas putni ziemā pārvietojas uz Tuvajiem Austrumiem un Pakistānas ziemeļiem. Šī šķirnes suga vairojas sausos atklātos bezkoku līdzenumos un tamlīdzīgos biotopos. Vairāk



Apraksts: Pin-tailed Sandgrouse (Pterocles alchata) ir putns Columbiformes secībā. Avots: Vitnija, Viljams Dvaits. Gadsimta vārdnīca: enciklopēdisks angļu valodas leksikons (Ņujorka: The Century Co., 1911) 3: 2450 Atslēgvārdi: pin-tailed sandgrouse, Pterokls, putns, Columbiformes, smilšu rubeņi Autortiesības: 2009, Floridas mācību tehnoloģijas centrs. Skatīt licenci. Vairāk

Tulkošanas rezultāti: 1 - 30 no 372 angļu angļu somu somu smilšu smiltsērkšķiem jouhihietakyyhky, Pterocles alchata madagascan sandgrouse madagaskarinhietakyyhky, Pterocles personatus crowned sandgrouse kruunuhietakkya helmihietakyyhky, Pterocles burchelli četru joslu smiltsērks Vairāk

Pin-tailed Sandgrouse ir 31–39 cm garš. Tās galva un augšdaļa ir dzeltenīgi zaļa. Apakšdaļa ir balta ar kaštainu krūšu joslu, kas atdala vēderu no zaļā kakla. Dzimumi ir līdzīgi, bet sieviete ir īsāka astīte nekā vīrietis. Austrumu rases tēviņiem ir blāvāka apakšdaļa nekā Eiropas putniem, un sievietēm ir balti, nevis dzelteni spārnu segumi. Šim smilšu kociņam ir mazs, balodis, piemēram, galva un kakls, bet izturīgs un kompakts korpuss. Vairāk



Mūsu putnu ziņu dienestu vajadzībām Pin-tailed Sandgrouse tiek klasificēts kā Mega: sugas, kuras vēl nav bijušas sastopamas Britu salās vai ir ārkārtīgi reti sastopamas vai ir citādi ļoti vēlamas. Vairāk

Kakla pinums Sandgrouse, kas audzēts Kazahstānas līdzenuma dienvidos, ziemeļos līdz Embas upes lejtecē, Ziemeļu Trans-Arāla apgabalā, Džezija grīvas un Īles ielejā (uz austrumiem līdz Kurty upei). Tagad tas aizņem pamestos apgabalus no Arāla jūras līdz Karatau pakājēm netālu no Kyzylkol ezera, Muyunkum tuksneša austrumu robežas, Betpak-Dala rietumu un centra virzienā uz ziemeļiem līdz 47 paralēli. Kopš 1994. gada pie Taukuma smiltīm no Aksuekas līdz Kolšengelai notiek smailagalvis, un tā skaits pieauga. Vairāk

īsspalvainais ābolgalvas čivava

Pin-tailed Sandgrouse Spānijā Pin-tailed Sandgrouse fotogrāfija Pin-tailed Sandgrouse populācija un izplatība Spānijā Ziņas un informācija par Pin-tailed Sandgrouse Spānijā Pin-tailed Sandgrouse tulkojums angļu-spāņu-katalāņu valodā: Pin-tailed Sandgrouse: ganga ib Vairāk



Meklējiet smilšu smiltsērkšķu citās vārdnīcās: OneLook, Answers. Vairāk

pin-tailed sandgrous , Pterocles tipa Pteroclididae ģints Kā pateikties TFD par tā pastāvēšanu? Pastāstiet draugam par mums, pievienojiet saiti uz šo lapu, pievienojiet vietni iGoogle vai apmeklējiet tīmekļa pārziņa lapu, lai iegūtu bezmaksas jautru saturu. Vairāk