Nikobāra balodis

Tas ir liels balodis, kura garums ir 40 cm. Galva ir pelēka, tāpat kā augšējā kakla apspalvojums, kas uz krūšu pusi pārvēršas zaļā un vara rokā. Krūts un muguriņas ir tumši pelēkas. Aste ir ļoti īsa un tīri balta. Pārējā tās apspalvojums ir metālzaļš. Tumšā rēķina cere veido nelielu melnīgu pogu; stiprās kājas un kājas ir blāvi sarkanas. Irīdi ir tumši.

Nicobar baloža attēls ir licencēts ar Creative Commons Attiecinājums .
Sākotnējais avots : http://www.birdphotos.com
Autors : Tomfriedels



Nikobāras balodis ir klasificēts kā tuvu apdraudētajam (NT), tuvu tam būs tiesības kvalificēties vai tuvākajā nākotnē varētu pretendēt uz apdraudēto kategoriju.

Nikobāras balodis, Caloenas nicobarica, ir balodis, kas sastopams nelielās salās un piekrastes reģionos no Nikobāras salām, uz austrumiem caur Malaju arhipelāgu, līdz Zālamanam un Palau. Tas ir vienīgais dzīvais Caloenas ģints pārstāvis. Tas ir liels balodis, kura garums ir 40 cm. Galva ir pelēka, tāpat kā augšējā kakla apspalvojums, kas uz krūšu pusi pārvēršas zaļā un vara rokā. Krūts un muguriņas ir tumši pelēkas. Aste ir ļoti īsa un tīri balta. Vairāk



Nikobāras balodis ir viens no skaistākajiem no daudzajām baložu vai baložu sugām. Tāpat kā visi baloži, arī Nicobar balodis ir diezgan biezs ar salīdzinoši mazu galvu, bet ir smagāks nekā lielākā daļa vienāda lieluma baložu. Vispārējā krāsa ir tumši zaļa, zaigojoša, ar īsu baltu asti. Kakla apspalvojums ir zaļš ar vara un zaļganzilu nokrāsu. Apvalka spalvas un spārnu segas ir smailas. Vairāk



Daži īpaši Nicobar baloža uzvedības pielāgojumi ir tā ļoti biezais sienu muskuļainais putenis, kas ir izklāts ar plāksnēm. Šis muskuļainais putenis ļauj viņiem sasmalcināt lielus cietos riekstus, kurus cilvēks varēja atvērt tikai ar āmuru. Viņi dodas uz drošām vietām lielos ganāmpulkos starp savām barības un vairošanās salām (vairojas tikai salās, kas nav apdzīvotas). Viņi izdara skaņu, piemēram, cūkas rūc, draudot citiem. Vairāk

8 pāru Nicobar Pigeons grupa - attēls pieklājīgs no Chris Estep Nicobar Pigeon Almaguer Nicobar Pigeon - attēlu pieklājīgi no Daniel Ray Almaguer. Nicobar Pigeon Ja jums ir Nicobar Pigeon apraksts vai attēli, lūdzu, nosūtiet to pa e-pastu uz birdsofprey1@aol.com, lai iekļautu šajā lapā par Nicobar Pigeon. Vairāk

Nikobāras balodis (Caloenas nicobarica) ir balodis, kas ir vaislas putns, kas dzīvo nelielās neapdzīvotās salās Indonēzijā un Nikobāras salās. Tas ir vienīgais Caloenas ģints pārstāvis. Nikobāras balodis klīst ganāmpulkos no salas uz salu, ieskaitot apdzīvotās vietas, meklējot barību ar sēklām, augļiem un dažiem bezmugurkaulniekiem (t.i., kukaiņiem), un to piesaista apgabali, kur ir pieejami graudi. Mitohondriju citohroma b un 12S rRNS sekvences salīdzinājums (Shapiro et al. Vairāk



Nikobāras baloži ir sastopami Indijas Nikobaras un Andamana salās, Zālamana salās, Palau un mazākās salās pie Mjanmas, Taizemes, Malaizijas, Kambodžas, Vjetnamas, Indonēzijas un Filipīnu krastiem. Šis konkrētais Nicobar Pigeon pārliecinoši staigāja pa saulainu pludmales meža malu Mu Ko Similan nacionālajā parkā Taizemes Similan salās. Vairāk

Nikobāras balodis (Caloenas nicobarica) ir balodis, kas ir vaislas putns, kas dzīvo nelielās neapdzīvotās salās Indonēzijā un Nikobāras salās. Tas ir vienīgais dzīvais Caloenas ģints pārstāvis. Video Nicobar Pigeon Tas ir liels, smags balodis, kura garums ir 40 cm. Tas galvenokārt ir metāliski zaļš ar zaļu un vara uzlaušanu uz kakla. Galva un kakla augšdaļa, lidojuma spalvas un krūtis ir tumši pelēkas. Vairāk

Nikobāras balodis klīst ganāmpulkos no salas uz salu, parasti guļ ārzonu saliņās, kur plēsēji nenotiek, un dienu pavada apgabalos ar labāku pārtikas pieejamību, nevairoties no cilvēku apdzīvotām vietām. Tā pārtika sastāv no sēklām, augļiem un pumpuriem, un to piesaista vietas, kur ir pieejami graudi. Gizzard akmens palīdz sasmalcināt cietos ēdienus. Vairāk



Nikobāras balodis barojas ar meža grīdu un daudz laika pavada uz zemes. Dienā viņi pārvietojas ganāmpulkos, un naktī kopā roostē. Viņu vokalizācija ir skaņas skaņa. Tāpat kā visi baloži un baloži, arī šie putni dzerot negaršo, bet tā vietā iegremdē rēķinu, iesūcot ūdeni. DIĒTA: Nicobar balodis barojas ar sēklām, ogām un kukaiņiem. Vairāk

Nicobar Pigeon klīst ganāmpulkos no salas uz salu, ieskaitot apdzīvotās vietas, meklējot barību ar sēklām, augļiem un dažiem bezmugurkaulniekiem, un to piesaista apgabali, kur ir pieejami graudi. Jaunākie (2000. gadu sākumā) veiktie DNS testi liecina, ka Nikobāra balodis ir tuvākais Dodo un Rodrigues Solitaire dzīvojošais radinieks. Vairāk

Nicobar balodis ir skaists, ar vispārēju krāsu ir tumši zaļa zaigojoša, īsa balta aste, savukārt kakla apspalvojums ir zaļš ar vara un zaļgani zilu nokrāsu. Rēķins ir melns, kājas ir sarkanas, un varavīksnene ir balta pieaugušām sievietēm, bet brūna - pieaugušajiem un vīriešiem. Šī suga ir sastopama Āzijas dienvidaustrumos, it īpaši no Indijas Nikobāras salām līdz Jaungvinejai un līdz ziemeļiem līdz Filipīnām. Vairāk

AprakstsKomentāri Statistika Nicobar Pigeon (Caloenas nicobarica) ir balodis, kas sastopams nelielās salās un piekrastes reģionos no Nicobar salām uz austrumiem caur Malaju arhipelāgu, līdz Zālamana un Palau. Tas ir ... Lasīt vairāk Nicobar Pigeon, Caloenas nicobarica, ir balodis, kas sastopams nelielās salās un piekrastes reģionos no Nicobar salām, uz austrumiem caur Malaju arhipelāgu, līdz Zālamana un Palau. Tas ir vienīgais dzīvais Caloenas ģints pārstāvis. Vairāk

Nikobāras balodis dienas laikā pārvietojas no salas uz salu, lai atrastu pārtiku (cietās sēklas, augļus, kukaiņus un kukurūzu). Viņi barojas no zemes, met lapas malā un raka ar savu rēķinu. Šie baloži naktī kopā rosās uz salām, kas nav apdzīvotas. Nikobārs, dzerot, negaršo, tā vietā viņi ir kā citi baloži un baloži, viņi iegremdē rēķinu, iesūcot ūdeni. Vairāk

* Filadelfijas zooloģiskā dārza Nicobar balodis pie barošanas trauka2: 10 * Pievienot rindai Pievienots rindai Filadelfijas zooloģiskā dārza Nicobar balodis pie barošanas trauka82 viedokļi Vairāk

Nikobāras balodis ir diezgan liels putns, ar garām kājām, īsu baltu asti un smagu rēķinu. Tā nostāja drīzāk līdzinās grifam, un atšķirībā no vairuma baložu tam ir īss, ciets apspalvojums, izņemot kaklu, kur spalvas ir iegarenas, veidojot hackus, kas aptver lielāko ķermeņa daļu. Mātīte ir nedaudz mazāka par tēviņu, ar mazāku rēķina cere, un nepilngadīgais izskatās pēc mātītes, bet blāvāks un bez baltas astes. Vairāk

balto vācu aitu dzīves ilgums

Nikobāras balodis, kas nosaukts Nicobar salu vārdā, plaši sastopams arī Malajiešu arhipelāgā. Skatīt arī: Andamana un Nikobaras salu endēmiskie putni. Austrālijas plāksne ar Eirāziju. Vairāk