Madagaskara Pochard

Pamatojoties uz Webb un Delacour 20. un 30. gados rakstītajiem stāstiem, šķita, ka putns joprojām ir samērā izplatīts pie Alaotra ezera.

vācu aitu šķirnes kucēnu audzētāji
Madagaskaras Pochard attēls ir licencēts Creative Commons Attiecinājums .
Sākotnējais avots : Frank VassenPermission (Šī faila atkārtota izmantošana) Šis attēls, kas sākotnēji tika ievietots vietnē Flickr.com, tika augšupielādēts vietnē Commons, izmantojot Flickr augšupielādes robotu, Attis1979 (diskusija) 2011. gada 5. martā plkst. 16:25 (UTC). Šajā datumā tā tika licencēta saskaņā ar zemāk esošo licenci. Šis fails ir licencēts saskaņā ar Creative Commons Attribution 2.0 Generic licenci. Jūs esat brīvs: koplietot - kopēt, izplatīt un pārsūtīt darbu
Autors : Frank VassenPermission (Šī faila atkārtota izmantošana) Šis attēls, kas sākotnēji tika ievietots vietnē Flickr.com, tika augšupielādēts vietnē Commons, izmantojot Flickr augšupielādes robotu, Attis1979 (diskusija) 2011. gada 5. martā plkst. 16:25 (UTC). Šajā datumā tā tika licencēta saskaņā ar zemāk esošo licenci. Šis fails ir licencēts saskaņā ar Creative Commons Attribution 2.0 Generic licenci. Jūs esat brīvs: koplietot - kopēt, izplatīt un pārsūtīt darbu



Madagaskaras Poharda ir klasificēta kā kritiski apdraudēta (CR), un tai ir ārkārtīgi liels izzušanas risks savvaļā.

Madagaskaras Pochard (Aythya innotata) ir ārkārtīgi reta Aythya ģints niršanas pīle, kas iepriekš tika uzskatīta par izmirušu. Pirms atkārtotas atklāšanas 2006. gadā pēdējais apstiprinātais sugas novērojums bija pie Alaotras ezera Madagaskaras centrālajā plato 1991. gadā. Pēc tam sastaptais vientuļais tēviņš tika notverts un turēts Antananarivo botāniskajā dārzā līdz tā nāvei gadu vēlāk. Vairāk



Madagaskara Pochard, autortiesības BirdLife International 2006. gadā IUCN Madagaskaras Pochard Aythya innotata - vienu no pasaules retākajiem putniem - uzskaitīja kā kritiski apdraudētu (iespējams, izmiris). Vēsturiski aprobežojusies ar Alaotra ezera baseinu Madagaskaras ziemeļu centrālajā plato, šī suga agrāk tika uzskatīta par samērā izplatītu, taču 1940. un 1950. gados tā dramatiski samazinājās. Vairāk



Madagaskaras Pochard ir vidēja izmēra niršanas pīle 45-56 cm. Tēviņš ir tumši kastaņbrūns, izņemot viņa balto aci, baltos apakšstilba segumus un uzkrītoši balto spārnu joslu gar lidojuma spalvu pamatnēm. Sieviete ir blāvāk brūngana, un tai nav baltas acs. Šīs sugas rēķins ir blāvi brūns ar bālāku, zilganu zemterminālu joslu. Vairāk

Madagaskaras pochard Madagaskaras pochard (Aythya innotata) ir viens no retākajiem putniem pasaulē (pochards ir niršanas pīļu grupa). Faktiski tika uzskatīts, ka tas vienlaikus ir izmiris. Tomēr nejauši izolēta, bet niecīga populācija tika atklāta vairākus gadus pirms tam, kad “Peregrine Fund, kas meklēja apdraudēto plēsīgo putnu Madagaskaras Harrier, novēroja 20 pieaugušos pochardus, kas dzīvoja pie viena ezera Madagaskaras ziemeļos. Vairāk

nepilngadīgais Madagaskaras pochards atgādina mātīti, bet ir bālāk brūns un tam nav kastaņa toņa (2) (3) (7). - Kā liecina vispārpieņemtais nosaukums, Madagaskaras pochard ir endēmisks Madagaskarai, kur tas vēsturiski bija zināms tikai no vienas vietas, pie Alaotra ezera ziemeļu centrālajā plato (2) (3) (5) (7) (8) ( 9). Vairāk

mini vācu aitu suņi



Madagaskaras pochard atkārtota atklāšana 2006. gadā notika pie neliela vulkāniskā ezera 330 kilometrus uz ziemeļiem no Alaotra ezera (4) (7) (8). Putni, kas vairojas šajā vietā, var apmeklēt arī citus tuvējos ezerus (7) (8). Skatiet šīs sugas izplatības karti UNEP Pasaules saglabāšanas uzraudzības centrā. Vairāk

Madagaskaras pochard atgriežas. Šis ieraksts būtu bijis jau sen, ja man nebūtu bijis jāpavada pēdējā nedēļa, grābjot naudu, un par šo tēmu ... uzmanīgāki starp jums, iespējams, pamanīja paypal ziedošanas pogu tieši zem manas biogrāfija. Vairāk

Madagaskara Pokarda - pasaules retākie pīlēni, kas izšķīlušies nebrīvē audzēšanas programmā = 2009. gada 11. septembris 17: 40: 00birds / nov_2009 / Pochard_ducklings_Lewis-Durrell_c 8 no pasaulē retākajiem pīlēniem - Madagaskaras Pochard. Credit R Lewis / Durrell Pirmais solis, lai glābtu pasaules retāko putnu, kas veiksmīgi uzņemts! 2009. gada novembris. Sarežģīta un izaicinoša misija uz nomaļu ezeru Madagaskarā ir spērusi milzīgu soli, lai glābtu pasaulē retāko pīli no izmiršanas. Vairāk



Madagaskaras Pochard ir viens no valsts retākajiem un visvairāk apdraudētajiem putniem. Pēdējais apstiprinātais sugas novērojums notika 1991. gadā pie Alaotras ezera Madagaskaras centrālajā plato. Vienīgais tēviņš tika sagūstīts un turēts Antananarivo zooloģiskajā un botāniskajā dārzā līdz nāvei pēc gada. Vairāk

Madagaskaras Pochard - šoreiz Wildfowl and Wetlands Trust Pochard Team emuārā. Tiek iesākta NAIT ieraksta pirmā rindiņa: “Īss Ovena teksts šajā vakarā izsaka visu:“ 100% lūka ir tikko pabeigta. Masīvs smaids. Vairāk

ĪPAŠĀS ĪPAŠĪBAS Madagaskara Pochard agrāk tika atrasta vairākās Eiropas ūdensputnu kolekcijās, tomēr suga kādā brīdī Otrā pasaules kara laikā nebrīvē izmira. ATSAUCES: Collar, N.J. un Stuart, S.N. 1985. Apdraudētie Āfrikas un saistīto salu putni. ICBP / IUCN Sarkanās grāmatas 1. daļa. ICBP (tagad BirdLife International) un IUCN, Kembridža. Kakla, N.J., Krosbijs, M.J. un Stattersfield, A.J. 1994. Putni, kurus vērot 2. Pasaules apdraudēto putnu saraksts. Vairāk

Madagaskaras pochards nebrīvē! Patiešām, mūsu aprūpē ir ceturtā daļa pasaules iedzīvotāju. Ir sperts pirmais lielākais solis šīs sugas glābšanai. Kredīts Ričards Luiss Bet nākamās 2-3 nedēļas joprojām ir kritiskas - tas ir periods, kad lielākā daļa jauniešu savvaļā ir miruši. Un mums jāiegūst nebrīvē divi atlikušie sajūgi. Vairāk

suņi sajaukti ar čivavu

Madagaskaras Pochard, pasaules retākās pīles glābšana Izdevējs Glyn Young (Glyn.Young AT durrell.org) Madagaskara Pochard Madagaskara Pochard Peter Cranswick / WWT Madagaskaras Pochard (Aythya innotata) ir visvairāk apdraudēta pīle uz planētas, un tā bija to uzskatīja par izmirušu, līdz Lilija Ārisone Renē de Rolanda no Peregrine Fund no jauna atklāja 2006. gada novembrī izolētā ezera vietā Madagaskaras ziemeļos. Vairāk

Madagaskaras pochard ir pasaulē retākā pīle. Kādreiz, iespējams, izplatīta Madagaskaras augstienes reģiona mitrājos, valsts endēmiskais pochards (Aythya innotata) līdz 1960. gadiem bija kļuvis ārkārtīgi reti sastopams, un pēdējais novērojums notika 1990. gadā. Tika uzskatīts, ka medību, mitrāju pārveides un ievesto zivju kopējā ietekme bija izraisīja šīs niršanas pīles nāvi. Tad nejauši, 2006. gadā, The Peregrine Fund biologi no jauna atklāja sugu Madagaskaras ziemeļu daļā. Vairāk

Madagaskaras Pochard, niršanas pīle, kuru pēdējoreiz novēroja 1991. gadā un baidījās? Iespējams, ka tā ir izmirusi, tika atkārtoti atklāta Madagaskaras attālās ziemeļu daļas apsekojuma laikā. Conservationists no The Peregrine Fund Madagascar Project atklāja deviņus pieaugušos un četrus nesen izšķīlušos mazuļus uz attāla ezera un kopš tā laika ir atkārtoti apmeklējuši vietni, lai iegūtu turpmākus novērojumus un datus. Vairāk

Madagaskaras pochards ir niršanas putni, kuri, iespējams, seklā ūdenī barojas ar ūdens augiem un bezmugurkaulniekiem. Vīriešiem ir raksturīga balta varavīksnene. Atšķirībā no iepriekš zināmām populācijām, kas apdzīvoja purvainus, blīvi veģetētus ezerus, The Peregrine Fund komandas mazā pochardu kolonija tika atrasta stipri mežainā vulkāniskā ezerā. Lai gan tas ir licis cerēt, ka suga turas arī citos apgabalos, intensīvas aptaujas līdz šim nav atradušas citas populācijas. Vairāk

corgi husky mix suņi

Tiek uzskatīts, ka mazāk nekā 20 Madagaskaras pochard dzīvo savvaļā tikai pie viena ezera. Kritiski apdraudētā pīle ir tik reta, ka tā tika pasludināta par izmirušu 1990. gadu beigās, līdz zinātnieki nejauši atrada dažus putnus ceļojuma laikā Madagaskarā 2006. gadā. Vairāk

Kopš Wildfowl un Wetland Trust veica ārkārtas pasākumus, septiņpadsmit Madagaskaras pochard pīlēni audzēti * Digg it * Buzz up * Kopīgot vietnē Facebook * Čivināt šo * Preses asociācija * guardian.co.uk, piektdiena, 2009. gada 13. novembris 09. Vairāk

Daudzi uzskatīja, ka Madagaskara Pochard ir gājusi Dodo ceļu. Vairāk

Madagaskaras Pochard, pasaules retākā pīle, ir uz izmiršanas robežas, brīdināja savvaļas dzīvnieku eksperti. - Publicēts: 2009. gada 22. augustā plkst. 8:00 BST. Retas Madagaskaras pīles atrodas uz izķeršanās robežas no kurām tikai sešas ir sievietes - dzīvo uz neliela nomaļa ezera Indijas okeāna salā. Vairāk