Mazas zeltaini apmetušās lidojošās lapsas bildes un fakti

Attēls ir licencēts ar Creative Commons Attiecinājums ShareAlike licence
Sākotnējais avots : Bāzes karte atvasināta no File: BlankMap-World.png. Izplatīšanas dati no IUCN sarkanā saraksta
Autors : Chermundy

Mazā zelta apvalka lidojošā lapsa

Pasūtījums: Chiroptera
Dzimta: Pteropodidae
Apakšdzimta: Pteropodinae
Suga: Pteropus pumilus

Mazā zelta apvalka lidojošā lapsa ir iekļauta IUCN apdraudēto sugu Sarkanajā sarakstā kā Vulnerable (VU), kas tiek uzskatīta par lielu savvaļas izmiršanas risku.

Mazās zelta samontētās lidojošās lapsas nosaukumi
Mazu zeltaini samontētu lidojošo lapsu grupu sauc par “ganāmpulku”.
Valstis
Indonēzija un Filipīnas
Mazie zeltaini apmetušies lidojošo lapsu biotopi
Mežs un Subtropu / tropu sauss mežs
Daži fakti par
Mazā zelta apvalka lidojošā lapsa



Pieaugušo svars : 0,2 kg (0,44 mārciņas)

shitzu un maltiešu kucēni

Maksimālais ilgmūžība : 17 gadi



Bāzes vielmaiņas ātrums: 1 W



Ķermeņa masa: 0,194 kg (0,4268 mārciņas)

sarkans haskijs ar zaļām acīm

Temperatūra: 35,85 ° C (96,53 ° F)

Avots: AnAge , licencēta saskaņā ar DC

pitbull un lab sajaukti kucēni



Fakti par mazo zeltaini peldošo lapsu

Mazā zeltaini apvalka lidojošā lapsa ir salīdzinoši maza (200 g ar spārnu platumu ~.

Mazā zelta apmetņa lidojošā lapsa ir endēmiska Filipīnām, jo ​​tā nav atrodama citur pasaulē.

Salīdzinoši mazais Pteropus pumilus mežā joprojām ir daudz vairākās mūsu apmeklētajās salās.

Vairāk dzīvnieku, kas sākas ar L