Brūnaļģes zelta

Āfrikas pasuga L. d. vetula dažreiz tiek sadalīta kā Cape Gull, L. vetula. Tam ir leņķiskāka galva un mazāks īsāks rēķins. Pieaugušajam ir tumša acs, turpretim nominētajai brūnaļģes kaijai parasti ir bāla acs. Jaunajiem Cape Gulls ir gandrīz identisks apspalvojums ar līdzīgi veciem brūnaļģes kaijiem.



Brūnaļģu kaija ir klasificēta kā vismazāk uztraucamā. Neattiecas uz riska kategoriju. Šajā kategorijā ietilpst plaši izplatīti un bagātīgi taksoni.

lai gan, tāpēc varbūt visprātīgāk pagaidām palikt pie brūnaļģēm ... Saskaņā ar http://web.uct.ac.za/depts/stats/adu/species/sp312_00.htm “Brūnaļģu kaijas vairojas Namībijā un Dienvidāfrikā ; starp Keipkrosu un Algoa līča salām ir lielas kolonijas, un ik pa laikam ligzdas tiek reģistrētas līdz ziemeļiem līdz Fria ragam un līdz austrumiem līdz Lielajai zivju upei. Gar rietumu krastu vaislas putni sastopami uz ziemeļiem līdz Luandai (Angola) un gar austrumu krastu līdz Limpopo upes grīvai Mozambikā. Vairāk



Brūnaļģu kaijas sauciens “yo-yo-yo-yo” tiek izmantots daudzās filmās ar piekrastes vai jūras ainām. Fakti un skaitļi Pētījumu suga: Nē Minimālais izmērs: 49 cm Maksimālais izmērs: 62 cm Vidējais izmērs: 57 cm Vidējais svars: 940 g Vairošanās sezona: no septembra līdz decembrim. Sajūga izmērs: divi līdz trīs. Vairāk



Brūnaļģu kaija (Larus dominicanus), kas pazīstama arī kā Dominikānas kaija, vairojas piekrastēs un salās cauri lielai dienvidu puslodes daļai. Sacīkstes L. d. vetula sastopama ap Āfrikas dienvidiem, un nominē L. d. dominicanus ir pasuga, kas sastopama ap Dienvidameriku, Austrālijas daļām (kur tā pārklājas ar Kluso kaiju) un Jaunzēlandē (kur tā ir pazīstama kā dienvidu melnbalotā kaija vai ar tās maori vārdu Karoro). Konkrētais nosaukums nāk no Dominikānas ordeņu kārtas, kurā valkāja melnbaltus ieradumus. Vairāk

Brūnaļģes kaija: Molting juvenile Noklusējuma apraksts Brūnaļģes kaija: Molting juvenile brūnaļģu kaija: Ziemas pieaugušais Noklusējuma apraksts Brūnaļģes kaija: Ziemas pieaugušā brūnaļģe kaija: Pieaugušā noklusējuma apraksts Brūnaļģe kaija: Pieaugušā brūnaļģe kaija: 2. vasara Noklusējuma apraksts brūnaļģes kaija: 2. vasara saistīti putni Mazāk melni aizmugurējā kaija Lielā melnā kaija Vispārēja brūnaļģu kaija: Liela un drukna kaija ar baltu galvu, apakšdaļu un asti. Vairāk

Fiziskais apraksts un radniecīgās sugas: Brūnaļģu kaijai ir balta galva, kakls, apakšdaļa, pamatne un aste. Segli un augšējais spārns ir slānekļa melni ar baltu priekšējo malu. Spārnu platums ir 106-142 cm. Dzeltenajam rēķinam pie goniem ir noapaļota sarkana apakšējā vieta. Izplatība un pārpilnība - izplatība: Brūnaļģu kaija ir plaši izplatīta subantarktikā līdz subtropu reģionos, kur jūras virsmas temperatūra svārstās no 0 ° līdz 23 ° C. Vairāk



* Brūnaļģu kaija ir vienīgā kaija Dienvidu okeānā. * Brūnaļģes kaijas ir agresīvi plēsēji, kas izmanto visas iespējas, lai aplaupītu citu putnu ligzdas gan no olām, gan no maziem cāļiem. Apraksts un raksturojums: Brūnaļģes vai Dominikānas kaija dzīvo Antarktīdas pussalā un lielākajā daļā subantarktisko salu, kur tā dzīvo visu gadu, parasti nelielā skaitā. Tie ir plaši izplatīti arī visā Āfrikas dienvidos, Austrālijā un Dienvidamerikā. Vairāk

Brūnaļģu kaija lidojumā Brūnaļģu kaija lidojumā Drukāt faktu lapu - zināmi arī kā: Dominikānas kaija, dienvidu melnbalta kaija franču valodā: Goéland Dominicain Kingdom Animalia Phylum Chordata Aves klase Vairāk

Dažās teritorijās brūnaļģu kaija tiek uzskatīta par “traucējošu” sugu, kas bieži koncentrējas tuvu pilsētām un domājams, ka tā potenciāli apdraud cilvēku veselību, kā rezultātā ir nepieciešams kontrolēt tās populācijas. Tomēr pašlaik neviena brūnaļģu kaiju kolonija netiek pakļauta nekādai pārvaldībai (7). Tiek arī uzskatīts, ka brūnaļģu kaiju populācijas pieaugumam varētu būt negatīva ietekme uz citiem piekrastes savvaļas dzīvniekiem, piemēram, pastiprināti uzmācoties citiem jūras putniem (7) (8). Vairāk



Tēmas brūnaļģes kaijas aspekti tiek apspriesti šādās Britannica vietās. Dažādas atsauces * apraksts (kaijā (putns)) Brūnaļģu kaija (L. dominicanus) ir ļoti plaša dienvidu puslodes, ieskaitot Antarktīdu, melnādainā suga. Smieklu kaija (L. Vairāk

putns bija brūnaļģes kaija, labi zinot tāda hibrīda iespējamību kā “chandaleur” kaijas. Zemāk ir manis paša aprakstītais šī putna apraksts (rakstīts plkst. 19.00, 2008. gada 8. novembrī plkst. 19.00), neatkarīgi no diskusijām ar Ronu pēc sākotnējās novērošanas un neatkarīgs no visu uzziņu grāmatu / avotu pārbaudes. Vispārējais iespaids: šī bija liela, tumši atbalstīta kaija pieaugušo apspalvojumā. Tas bija ievērojami lielāks nekā šajā apgabalā smejošās un Franklina kaijas. Vairāk

Brūnaļģu kaija lidojumā, Andu kalni virs Ushuaia fonā, Larus dominicanus, Beagle Channel Iegādājieties šī attēla izdruku Kā pieprasīt, iegādāties vai licencēt šo attēlu atklāts okeāns, Larus occidentalis, Larus heermanni, Sandjego, Kalifornija Iegādājieties šī attēla izdrukuKā pieprasīt, iegādāties vai licencēt šo attēlu Vairāk

Austrālijas aitu un pūdelis sajauc kucēnus

Brūnaļģes kaija, Larus dominicanus vetula, lidojumā. Brūnaļģes kaija lidojumā Houtbay ostā. Brūnaļģu kaijas (Larus dominicanus) izvirzītās sacensības notiek Dienvidamerikas, Jaunzēlandes, Austrālijas un daudzu okeāna dienvidu salu piekrastēs. Āfrikas dienvidu piekrastē atrastās pasugas, L. d. vetula, pašlaik tiek uzskatīts, ka tā ir pietiekami atšķirīga no izvirzītās rases, lai tā būtu jāuzskata par pilnīgu sugu. Vairāk

tā kā nominētajai brūnaļģes kaijai parasti ir bāla acs. Jaunajiem Cape Gulls ir gandrīz identisks apspalvojums ar līdzīgi veciem brūnaļģes kaijiem. Vairāk

Brūnaļģu kaija - definīcija = brūnaļģes kaija L. d. Vairāk