Ragainais papagailis

Ragainais papagailis dzīvo mitros priežu mežos Jaunkaledonijā, it īpaši, ja ir Agathis un Araucaria priedes. Viņi dzīvo pāros vai mazos ganāmpulkos, un sēklu un riekstu lopbarības lapotnē. Tas ligzdo gan zemē, gan kokos.

Ragainā papagaiļa attēls ir licencēts Creative Commons Attiecinājums-kopīgošana līdzīgi .
Sākotnējais avots : Tunpin.ong
Autors : Tunpin.ong



Ragainais papagailis ir klasificēts kā neaizsargāts (VU), kas tiek uzskatīts par pakļautu lielam izmiršanas riskam savvaļā.

Ragainais papagailis (Eunymphicus cornutus) ir galvenokārt zaļais papagailis, kas ir endēmisks Jaunkaledonijai. To sauc par Ragainu, jo tam ir divas melnas spalvas, kas izvirzītas no galvas un kurām ir sarkani gali. Šim papagailim ir dzeltenīgs pakaušs ar melnu un sarkanu seju un zilganiem spārniem un asti. Tas izsauc deguna kontaktu 'kho-khoot' un izsauc arī plašu kliedzienu un ņurdēšanu. Vairāk

vai ir baltie vācu gani

Kādreiz to uzskatīja par sugas Grande Terre ragaino papagaili, bet tagad tie ir sadalīti divās sugās. Ouvea Parakeet ir vidēja izmēra papagailis ar galvenokārt zaļu apspalvojumu un ievērojamu zaļu cekulu. Cekuls sastāv no sešām aizmugurējām spalvām, kas saritinās uz priekšu. Putna apakšdaļa mēdz būt dzeltenāka, un uz spārniem un astes ir spilgti zils. Seja ir tumša, un knābis ir melns, un Ragainā papagaiļa sejā nav dzeltenā krāsā. Vairāk



Ragainais papagailis ir satriecoši krāsains un atšķirīgs putns, kas visvairāk izceļas ar divām asajām, melnajām, sarkanās krāsas galotnes spalvām, par kurām tas izpelnās savu kopējo nosaukumu. Spalva galvenokārt ir zaļa, dzeltenīgāka apakšdaļā, ar muguriņu ... Vairāk

Iepriekš tika uzskatīts, ka ragainajam papagailim ir divas pasugas, E. c. cornutus un E. c. uvaeensis, bet kopš tā laika tie ir paaugstināti līdz noteiktam sugu statusam - E. cornutus un E. uvaeensis (4). Apraksts - Ragainais papagailis ir satriecoši krāsains un atšķirīgs putns, kas ir ievērojamākais ar divām asajām, melnajām, sarkanajām galotnēm, uz kurām ir nopelnīts parastais nosaukums (4). Vairāk

Ragainais papagailis (Eunymphicus cornutus) ir endēmisks Jaunkaledonijai. Tās vēlamais biotops ietver mitros priežu mežus Jaunkaledonijas salā, dodot priekšroku apgabaliem, kur tie var atrast Agathis un Araucaria priedes. Viņi dzīvo pāros vai mazos ganāmpulkos, un sēklu un riekstu lopbarības lapotnē. Vairāk



viena un tā pati suga) ar Grande Terre ragaino papagaili, bet tagad tie ir sadalīti divās sugās. Izplatība Uvejas papagailis ir papagailis, kas atrasts Ouvea salā Lojalitātes salās, Jaunkaledonijā. Kādreiz tā izplatījās citās Lojalitātes salās, taču mēģinājumi atjaunot šo sugu Lifou 1925. un 1963. gadā neizdevās, jo atjaunotie putni vienkārši aizlidoja atpakaļ uz Ouvea. Vairāk

tumšais sabula vācu gans

Ragainais papagailis Eunymphicus cornutus ir endēmisks Jaunkaledonijai, un to var redzēt galvenās salas lielākajā daļā, kur tas barojas ar Kauri priedes endēmisko sugu čiekuru sēklām un citām sēklām un riekstiem. BirdLife klasificē sugu kā apdraudētu, jo tās populācija ir maza, un tiek uzskatīts, ka tā ilgstoši samazinās. Cieši saistītā Uvea Parakeet Eunymphicus uvaeensis (arī apdraudēta) ir sastopama tikai mazajā Uvea salā. Vairāk

Ragainais papagailis ir endēmisks Jaunkaledonijai, kas atrodas Melanēzijas reģionā Klusā okeāna dienvidrietumos. Viņi dzīvo pāros vai mazās grupās un barojas ar sēklām un riekstiem, mitros priežu mežos. Viņu ligzdas var atrast koku bedrēs un uz zemes, tostarp zem akmeņiem. Iepriekš redzamais attēls tika uzņemts Sandjego zooloģiskajā dārzā 2004. gada martā. Vairāk



Vai zinājāt? Ragainais papagailis ir tā nosaukts divu iegarenu spalvu dēļ, kas izdalās no vainaga centra uz galvas; tēviņā tie mēra 3 'un ir garāki un platāki nekā mātītei. Sugas profila ģints: Eunymphicus Suga: cornutus Izmērs: Pieaugušā svars: 32cm (12. Vairāk

ganu kolliju jauktie suņi

Ragainu papagaiļu pāris nebrīvē Entonijs Snels Savvaļas ragainais papagailis tupina uz zara Rona Hofa Ragainais papagailis (Eunymphicus cornutus) Jonker / Innemee Araproject | http://www.araproject.nl Ragainais papagailis (Eunymphicus cornutus) Jonker / Innemee Araproject | http://www.araproject.nl Lapa 1 no 1 lappusēm Autortiesības 2008 World Parrot Trust - visas tiesības aizsargātas. Vairāk

Ragainais papagailis Šis putns ir zaļš, nedaudz gaišāks uz krūts, vēdera un zem astes. Apakšējā muguras daļā ir dzeltena krāsa, un ausu apvalki un pakauši ir dzelteni. Piere un vainags ir sarkani. Cekuls sastāv no divām sarkanām melnām spalvām. Lores ir melnas. Lidojuma spalvas ir violeti zilas, un varavīksnene ir oranža. Viņiem ir tumšas kājas, kājas un kājas. Rēķins ir sudrabpelēks ar melnu uzgali. Vairāk

Jaunkaledonijas ragainais papagailis ir pazīstams ar divām melnām spalvām, kas beidzas ar sarkaniem galiem, kas izvirzīti no pakauša kā ragi. Tos var pacelt un nolaist līdzīgi kakadu kaklam. Tas sazinās, izmantojot saucienus un ņurdošus trokšņus, un raksturīgu deguna 'kho-khoot'. Viņi ēd sēklas un riekstus. Vairāk