Hopi burunduku attēli un fakti

Hopi burunduks

Pasūtījums: Rodentia
Apakšpasākums: Sciurognathi
Ģimene: Sciuridae
Apakšdzimta: Sciurinae
Suga: Tamias rufus

Hopi burunduks ir minēts kā vismazākais risks (LR / lc), vismazākais risks. Neattiecas uz riska kategoriju. Plaši izplatītie un bagātīgie taksoni ir iekļauti šajā kategorijā IUCN apdraudēto sugu sarkanajā sarakstā

Valstis
Savienotās Valstis



Fakti par Hopi burunduku

Hopi burunduks Tamias rufus ir parasts grauzējs Jūtas dienvidaustrumos.

Hopi burunduks parasti ir bālāks un sarkanāks, muguras svītras ir mazāk melnas.





Hopi burunduks ir oportūnistiska barotava, kas ēd sēklas, ziedus, citu veģetāciju un kukaiņus. ( Pilns teksts )

Karstajā gada laikā Hopi burunduki ir visaktīvākie agrā rītā un vēlāk pēcpusdienā, izvairoties no saules dienas vidus. ( Pilns teksts )

Vairāk dzīvnieku, kas sākas ar H