Himalaju sniega gailis

Tas ir endēmisks Pakistānas Himalaju kalniem, kur tas kailos akmeņainos kalnos vairojas 3600–5100 m augstumā. Tas ligzdo kailā zemes skrāpējumā un parasti dēj 5-10 olas, kuras inkubē tikai mātīte. Abi vecāki audzina jauniešus. Tā pārtika ir sēklas un dārzeņu vielas. Himalaju sniegavīrs no rīta lido lejup un barojas, ejot kalnā, dienai valkājot. Ja vairojas, tas veido mazus ganāmpulkus.

Himalaju sniega gaiļa attēls ir licencēts ar Creative Commons Attiecinājums-kopīgošana līdzīgi .
Sākotnējais avots : Flickr šeit
Autors : Flickr lietotājs Alastair Rae. Fotoattēlu koplietošanas ierīcēs augšupielādēja lietotāju ltshears



Himalaju sniega gailis ir klasificēts kā vismazāk uztraucamais. Neattiecas uz riska kategoriju. Šajā kategorijā ietilpst plaši izplatīti un bagātīgi taksoni.

Himalaju sniega gailis (Tetraogallus himalayensis) ir sniega gailis Galliformes kārtas ķīniešu Phasianidae ģints fāzānu ģimenē. Tas ir endēmisks Pakistānas Himalaju kalniem, kur tas kailos akmeņainos kalnos vairojas 3600–5100 m augstumā. Tas ligzdo kailā zemes skrāpējumā un parasti dēj 5-10 olas, kuras inkubē tikai mātīte. Abi vecāki audzina jauniešus. Tā pārtika ir sēklas un dārzeņu vielas. Vairāk



rotveilera laboratorijas maisījuma kucēni

Himalaju sniega gailim ir liels diapazons, kas visā pasaulē tiek lēsts no 1 000 000 līdz 10 000 000 kvadrātkilometriem. Dzimis Afganistānā, Indijā, Ķīnā, Kirgizstānā, Nepālā, Krievijas Federācijā, Pakistānā, Kazahstānā, Nepālā, Turkmenistānā, Uzbekistānā un Tadžikistānā, šis putns dod priekšroku akmeņainām teritorijām un mērenās zālāju ekosistēmām. Tiek lēsts, ka šī putna populācija pasaulē ir 200 000 cilvēku, un tam nav pazemināšanās pazīmju, kas prasītu iekļaušanu IUCN Sarkanajā sarakstā. Vairāk



Himalaju sniega gailis, kas veiksmīgi iepazīstināts ar kalniem Nevadas ziemeļos, sagādā vienu no lielākajiem izaicinājumiem visiem Ziemeļamerikā dzīvojošajiem putniem. Lai gan sniega gailis ir tikpat liels kā mūsu lielākais rubeņš, sniegkrāsa tomēr ir ļoti prasmīga, lai izvairītos no atklāšanas starp 48 zemāko štatu visizturīgāko un attālāko kalnu akmeņiem un klintīm. Lai pat iegūtu iespēju viņus redzēt, nepieciešama ievērojama fiziska piepūle (vai helikopters!). Vairāk

Himalaju sniega gailisTetraogallus himalayensis ordenis GALLIFORMES - ģimenes PHASIANIDAE izdevums Nr. 328 Autori: Christensen, Glen C. * Raksti * Multivide * Atsauces Pieklājības priekšskatījums Šis apskatāmais ievadraksts ir šīs sugas pilnas dzīves vēstures konta priekšskatījums. Pārējie raksti (izplatīšana, biotops, uzvedība utt. Vairāk

Himalaju sniega gailis, kas ir viens no 48 zemāko štatu lielākajiem putnu piedzīvojumiem, un daži no labākajiem Jūtas ziemeļu putnu putniem. Jūs izbaudīsit Nevadas gleznainos Rubīna kalnus un visu pārējo, kas ir daļa no regulārā Sniega gājiena tūres, un pievienosiet slaveno Lāču upes putnu patvērumu rudens krasta putnu migrācijas augstumā, Deseretas rančo putnu un savvaļas bagātības, kalnu mežus Uinta kalni, Lielā Sāls ezera neapstrādātais skaistums un daudz kas cits. Vairāk



galliformes) Himalaju sniega gailis tagad redzams diezgan reti. Vairošanās sezona: sākas aprīļa beigās. Sajūga izmērs: no 4 līdz 6 inkubācijas periods: 28 dienas. - Attēli 1 Fotoattēlu kredīti (l līdz r): 1, Frans Vairāk

Himalaju sniega gailis ir ļoti liela, kopumā pelēkā irbe. Tam ir seja un rīkle, kas ir balta ar brūnu joslu zem acs, kas stiepjas līdz kaklam, veidojot apkakli. Augšējā krūtīs ir melnas svītras, sāni ir pelēki ar melnbaltu svītru. Mātīte ir līdzīga vīriešiem, bet tai nav tarsāla purnu, ar vairāk sejas bufetes. Sniegkrāsa dzīvo kalnainos apvidos, līdz 17 000 pēdām. Vairāk

netālu no manis pārdod haskija zelta retrīvera maisījumu

Himalaju sniegavīrs no rīta lido lejup un barojas, ejot kalnā, dienai valkājot. Ja vairojas, tas veido mazus ganāmpulkus. Himalaju sniega gailis (Tetraogallus himalayensis) ir sniega gailis Galliformes kārtas ķīniešu Phasianidae ģints fāzānu ģimenē. Vairāk



Himalaju sniega gailis: Āzijas pamatiedzīvotājs un iepazīstināts ar rubīna kalniem Nevadā. Dod priekšroku kalniem un mežainiem kanjoniem. Himalaju sniega gaiļa audzēšana un ligzdošana: Septiņas līdz vienpadsmit brūnas plankumainas, brūnas pelēkas olas tiek ievietotas ligzdā, kas izklāta ar zāli, zariem un spalvām, uz zemes vai priedes kokā. Inkubē sieviete 26 līdz 27 dienas. Vairāk

nenotveramajam Himalaju sniega gājienam bija šokējošas beigas Samazināt fontu Samazināt fontuPalielināt fontu Palielināt fontu 1992. gada 2. novembris Mountain Passage = Nevada medībām netveramajam Himalaju sānim bija šokējošas beigas - Samuel Western View CoverLasīt visus rakstus Skatīt šo izdevumu Drukāt E-pastu E-PASTS Populārākā POPULĀRĀKO AKCIJU DAĻA Vairāk

Komentāri: Himalaju sniegcāļi ir Āzijas fazāni, kas ievesti medībās. Himalaju sniega gailis (Tetraogallus himalayensis) Himalaju sniegavīrs tipiskā dzīvotnē: augsts akmeņains klints Rubīna kalnu grēdas virsotnē. Vairāk

Himalaju sniega gailis ir veiksmīgi ieviests Nevadas Rubīna kalnos, ASV. Sniega putni barojas ar augiem un augu sēklām. Vairāk

Himalaju sniegpulkstenīši ir ieviesti Rubinas kalnos Nevadas ziemeļaustrumos, kur ir neliela uzturoša populācija, aptuveni 250–500 putnu. Atsauces - * BirdLife International (2004). Tetraogallus himalayensis. 2006. gada IUCN Apdraudēto sugu sarkanais saraksts. IUCN 2006. Iegūts 2006. gada 11. maijā. Vairāk

Nevadā Himalaju sniega gailis atrodas tikai augstākajos Rubīna kalnu augstumos uz dienvidaustrumiem no Elko. Izturīgs putns, sniega gailis dzīvo aptuveni 10 000 pēdu augstumā, un viņam patīk stāvas, neauglīgas kalnu nogāzes un laukakmeņu kaisītas pļavas. Viņi no rīta lido lejup pa nogāzi un dienas gaitā kalnā barojas ar sēklām, zālēm un kukaiņiem. Nelīdzens reljefs, kurā sastopami šie putni, kalnu mednieku medījumam apgrūtina panākumus. Vairāk

Himalaju sniega gailis (Tetraogallus himalayensis) ir vietējais iedzīvotājs, kas sastopams Himalaju augštecē. Izmērs: 55-70 cm. Vairāk

Himalaju sniegpulksteņu iepazīstināšana ar Amerikas Savienotajām Valstīm Es gribēju tādu redzēt, un iespēja to redzēt kalnos, kur tā ieradās ar savu spēku, bija pārāk forša, lai to ignorētu. Tāpēc es skrēju, atbraucu un dabūju skatu uz putnu. Tas faktiski izskatījās daudz jaukāk, nekā to dara pāris zemāk redzamajā ļoti apgrieztajā un pielāgotajā attēlā. Aizsardzībā (es neesmu TIK slikts digiscopers) zemāk redzamajā attēlā būs redzams diapazons, kurā mēs centāmies iegūt metienus. Vairāk

maltiešu shih tzu informācija

Himalaju sniegpulksteņi tīmeklī http://www.geocities.com/bilnv/himalayan/snowcock.html http://www3.upatsix.com/apws/snowcock.htm http://www.gbwf.org/francolin/hsnow .html http://home.att.net/~dr.billie.taylor/HS98TR. Vairāk