Lielais cekulainais mušķērājs

Pieaugušo lielo cekulaino mušķērnieku garums parasti ir no 17 līdz 21 cm, un spārnu platums ir aptuveni 34 cm. Šis putns parasti sver 27–40 g.

Šeparda borderkollija maisījums
Lielā cekulainā mušķērāja attēls ir licencēts saskaņā ar a GFDL
Sākotnējais avots : Pašu darbs
Autors : Pīters Valaks
Atļauja : GNU bezmaksas dokumentācijas licence



Lielais cekulainais mušķērājs ir klasificēts kā vismazāk uztraucamais. Neattiecas uz riska kategoriju. Šajā kategorijā ietilpst plaši izplatīti un bagātīgi taksoni.

Lielie cekulainie mušķērāji ir bieži sastopami vasaras putni biezos cietkoksnes mežos un piepilsētas rajonos ar izkaisītiem kokiem visā ASV austrumos un centrālajā daļā, kā arī Kanādas dienvidos. Regulāras populācijas var atrast līdz rietumiem līdz Oklahomai, Nebraskai un Teksasai. Šie putni ziemā migrē uz Meksikas līča piekrasti un visā Centrālamerikā, lai gan visu gadu populācijas var atrast Floridas dienvidu galā. Vairāk



Lielais cekulainais mušķērājs (Myiarchus crinitus) ir liels kukaiņu ēšanas putns no tirāna mušmiru dzimtas. Tas ir visplašāk izplatītais ģints Myiarchus pārstāvis Ziemeļamerikā un atrodams lielākajā daļā kontinenta austrumu un vidusrietumu daļu. Tas dzīvo galvenokārt koku galotnēs un reti atrodams uz zemes. Apraksts - Myiarchus crinitusAAP067B. Vairāk



Lielais cekulainais mušķērājs ir vidēja izmēra putns, apmēram robina lielumā. Tas izaug līdz deviņiem centimetriem garš. Šis putns ir brūns ar pelēku kaklu un dzeltenu vēderu. Parasti tā dzīvo mežos. Cilvēki parasti redz lielo cekulaino mušķērāju izlidošanu no zara, satverot kukaini, pēc tam atgriežoties tajā pašā zarā ēst. Šis putns ēd ļoti dažādus kukaiņus, piemēram, vaboles, sienāžus, sīklietas, tauriņus, spāres, katidīdus un bites. Vairāk

Lielais cekulais mušķērājs: Ēda dažādus lielus kukaiņus, tostarp vaboles, sīklietas, katidīdus, kāpurus, kodes un tauriņus; ēd arī augļus un ogas; lopbarību, lidojot no asari, lai izvilinātu kukaiņus no lapotnēm, gaisa vidusdaļām vai uz zemes. Viegli ēd ēdienreižu tārpu vokalizāciju Lielais cekulainais mušķērājs: Zvans ir melodisks svilpes “wheeep!” vai ritošā “prrrrrrrrrreeeet”. 'Wheeep' bieži tiek dots ātri pēc kārtas sērijās pa trim vai vairāk. Vairāk

Kaut arī lielais cekulainais mušķērājs ir spilgti nokrāsots mušķērai ar dzeltenu vēderu, sarūsējušiem spārniem un asti, lielāko daļu laika tas pavada augstu kokos, kur vanagi kukaiņi. Atšķirībā no jebkura cita austrumu mušķērāja, Lielais cekulais mušķērājs ligzdo dobumos. Tas ir vasaras iedzīvotājs Kanādas dienvidu provincēs un visās štatos uz austrumiem no Lielajiem līdzenumiem. Vairāk



ligzdu vietām lielo cekulaino mušķērnieku ligzdas dziļos, dabiskos koku dobumos, pamestajās dzeņu bedrēs un ligzdu kastēs. Viņi laiku pa laikam ligzdo unikālās vietās, piemēram, notekcaurulēs, caurulēs un skārda kannās. Ligzda ir sastopama dažādās koku sugās no 3 līdz 70 pēdām virs zemes, lai gan lielākā daļa ir zem 20 pēdām. Abi dzimumi veido ligzdu, un tas var ilgt divas nedēļas. Viņi būvē apjomīgu ligzdu un tāpēc dod priekšroku dziļām dobumiem. Vairāk

Lielais cekulais mušķērājs ligzdas bieži pabeidz dažu dienu laikā. Iespējams, ka šī sieviete ir pabeigusi ligzdu un sākusi dēt maskētās olas. skatīt visus svarīgākos dienas notikumus * http://warbler.ornith.cornell.edu/nest-cam-highlights/2010/FL_GCFl/GCFl_20100414_egg.jpgPirmā ola trešdien, 21. aprīlī 00:00:00 EDT 2010 - šorīt tika dēta pirmā ola . Vairāk

* Lielais cekulais mušķērājs ir vienīgais austrumu mušķērājs, kurš ligzdo bedrēs. * Neparasts ieradums ir tā, ka tās ligzdas oderējumā bieži tiek izmantotas izmestās čūskas ādas. Nav zināms, vai tā mērķis ir atbaidīt plēsējus vai vienkārši izrotāt ligzdu. Vairāk

Lielais cekulainais mušķērājs, Earnest Seton Thompson Earnest Seton Thompson Wing segas šķērsoja divas neregulāras dzeltenīgi baltas joslas. Apdzīvo mežus un mazpilsētas Ziemeļamerikā uz austrumiem no klinšu kalniem no Persijas līča valstīm līdz Ņūbransvikai un Kvebekai, uz rietumiem līdz Albertam. Ziemo Persijas līča valstīs, Meksikas austrumos un Centrālamerikā līdz Kostarikai. Vairāk

Great Crested Flycatcher Range Map Skatiet dinamisko eBird novērojumu karti Field MarksHelp - * AdultPopOutZoom In Adult * Marie Lasiet visu par putniem> Putnu ceļvedis> Putnu ceļvedis Putnu pamati * Putnu ceļvedis * Celtniecības prasmes * Piesaista putnus * Vairāk

* Lielo cekulaino mušķērāju sugu konts - Ornitoloģijas Cornell laboratorija * Informācija un fotogrāfijas par lielo cekulaino sugu ķērāju - Dienviddakotas putni un putnu putni * Kanādas zīmogi * Lielo cekulaino mušķērāju videoklipi interneta putnu kolekcijā * Lielā cekulainā mušķērāja fotogalerija VIREO * Lielā cekulainā mušķērāja, saruna par savvaļas dzīvniekiem * Lielais cekulainais mušķērājs, Jaunskotijas putni Vairāk

Lielais cekulais mušķērājs = tirāna mušķērājs Lielais cekulais mušķērājs, Myiarchus crinitus, ir liels kukaiņu ēšanas putns no tirānu mušķērāju ģimenes. Apraksts: Pieaugušie augšdaļā ir brūngani ar dzeltenu apakšdaļu; viņiem ir gara sarūsējusi brūna aste un kupls cekuls. Viņu kakls un krūtis ir pelēkas. Vairāk

labradoru terjeru maisījuma suņi

Lielajiem cekulajiem mušķērājiem mirstošais kastes vecākais bija labākais koks šajā vietā. Lielie cekulainie mušķērāji Tas ir nevērtīgs koks, vecais kastes vecākais mūsu pagalmā. Tas ir samazinājies vismaz desmit gadus, miza vietām ir atdalījusies, vainaga kailie zari ir saspiesti pret debesīm. Ziemas ledus vētrā nolūza vairākas lielas ekstremitātes. Neskatoties uz to, koks pavasarī izlaida jaunas lapas. Vairāk

sarkano karalienes heeler maisījums

Lielā cekulainā mušķērāja saliektā dzīves vēsture - parastais nosaukums un apakšsuga atspoguļo nomenklatūru, kas tika lietota apraksta rakstīšanas laikā. Vairāk

Lielais cekulais mušķērājs par savu vairošanās vietu padara ASV austrumu pusi, kā arī Kanādas austrumu dienvidu daļu. Tos var atrast Floridas dienvidu galā kā visu gadu dzīvojošus iedzīvotājus. Šajā diapazonā viņi dod priekšroku lapu kokiem, nevis skujkokiem. Tie reti sastopami dziļajos mežos, bet gan malās vai nelielā meža laukumā. Vairāk

Lielais cekulainais mušķērājs (Myiarchus crinitus) dzīvo visos štatos uz austrumiem no Klinšu kalniem un ir izplatīts atklātos lapu koku mežos un augļu dārzos. Tā aizmugurē ir tumši olīvu pelēka krāsa ar dzeltenu apakšpusi un gaiši pelēku rīkli. Tās raksturīgais cekuls piešķir tai nosaukumu, un tam ir liels rēķins. Tas ir gandrīz 9 'garš un ir vienīgais austrumu mušķērājs, kurš ligzdo dobumos. Faktiski tas ligzdos gandrīz jebkura veida dobumā. Vairāk

Lielais cekulais mušķērājs vairojas uz austrumiem no Klinšu kalniem ASV un dažās Kanādas dienvidu daļās. Lielais cekulainais mušķērājs apdzīvo nobriedušus lapu koku un jauktus lapu koku un skujkoku mežus, dodot priekšroku ligzdošanai mežu platību izcirtumos un malās, augļu dārzos, parkos, purvos un apstrādātās vietās, kas izkaisītas ar kokiem. Vaislas sezona var sākties jebkur no marta vidus līdz jūnija vidum, atkarībā no platuma. Vairāk

Lielais cekulainais mušķērājs Pieaugušajiem Lielo cekulaino mušķērāju cirkšņainais cekuls un tumšs, olīvu pamats. Kakls, krūtis un sāni ir pelēki; vēders un apakšžoklis ir spilgti dzeltens; un aste ir sarūsējusi. Uz augšējās krūts ir olīvu josla. Nepilngadīgie pēc būtības izskatās kā pieaugušie, bet krāsas ir nedaudz izslēgtas. Šī mušķērāju suga vairojas uz austrumiem no Rokiju kalniem ASV un dažās Kanādas dienvidu daļās. Vairāk

Lielais cekulainais mušķērājs ir austrumu mušķērājs, kuru var viegli pamanīt spilgti dzeltenā vēdera dēļ. Tas dzīvo Merilendā pavasara beigās un vasarā. Tas ir vienīgais austrumu mušķērājs, kurš ligzdo dobumos. Šis putnu zinātniskais nosaukums ir Myiarchus crinitus. TOP Migrācija Lielais cekulais mušķērājs atrodas Merilendā pavasara un vasaras mitrā laikā. Pavasara migrācija: no 20. līdz 30. aprīlim līdz 15. – 20. Maijam. Vairāk

Šīs lielo cekulaino mušķērāju (GCFL) ģimenes fotogrāfijas (izņemot olšūnas) ir Ričards Hoders un Betsija Marija no Orlando, FL. Šis kadrs tika uzņemts ar Luminex Z30. Šī ligzda ir uzstādīta 5,5 pēdu attālumā no zemes. Grīdas izmēri ir 8,5 x 8 '. Struktūra augšpusē ir nestbox cam. Šī mātīte (vārdā Odrija) ir atgriezusies šajā kastē četrus gadus pēc kārtas, katru reizi paaugstinot piecu perējumu. Vairāk

Lielais cekulais mušķērājs ir viena no aptuveni 425 Jaunās pasaules mušmirku (Family Tyrannidae) sugām, kas sastopamas tikai rietumu puslodē. Aptuveni 270 vecās pasaules mušķērāju sugas tiek klasificētas Muscicapidae ģimenē. Tirānu mušķērāju izmērs svārstās no 2,5 collas līdz 12 collas garš un aizņem biotopus, sākot no tuksnešiem, mangrovju purviem un zemienes lietus mežiem līdz lielam augstumam, bez kokiem P Vairāk