Pelēki īsās astes oposuma attēli un fakti

Pelēks īsās astes opossumsPelēkais īsās astes opossum ( Monodelphis domestica ) ir ievērojams marsupial, jo tas ir viens no vienīgajiem marsupial, kur sievietēm nav maisiņa. Viņu jaundzimušie vienkārši karājas uz mātes knupīšiem. Jaundzimušā imūnsistēmas funkciju nepietiekamības dēļ zinātnieki tās izmanto vēža izpētei un vispārējai imūnsistēmas attīstībai. Īsās astes oposumi ir līdzīgi cilvēkiem, jo ​​tie var attīstīt ādas vēzi tikai no saules gaismas. Tos var atrast apdzīvotos vai biežos kokos Dienvidamerikā Bolīvijā, Brazīlijā un Paragvajā. Šis jaukais un pūkainais radījums, kura garums ir 6 - 8 centimetri (2,4-3,1 collas) un sver aptuveni 60-150 gramus (2,1-5,3 unces), ir lielisks kabatas izmēra mājdzīvnieks cilvēkiem, kuri tos tur.

Pelēkajiem īsās astes oposumiem ir diēta, kas galvenokārt sastāv no kukaiņiem, ņemot vērā to lielo olbaltumvielu nepieciešamību, viņi ēdīs arī dažādas augļu un dārzeņu vielas. Kā mājdzīvnieku viņi tiek baroti ar augļiem, miltu tārpiem un kaķēnu chow. Viņiem ir pretēji kāju pirksti, un uz aizmugurējām kājām ir pretējs lielais pirksts, kas darbojas līdzīgi tam, kā darbotos cilvēka īkšķis. Viņi arī izmanto asti kā citu ekstremitāti. Viņiem uz pirkstiem un pēdām ir gludas spilventiņi, kas ļauj viņiem uzkāpt uz patiešām gludām virsmām, piemēram, stikla. Suņi un pelēks



Pelēkais īsās astes opossums ir minēts kā viszemākais risks (LR / lc), zemākais risks. Neattiecas uz riska kategoriju. Plaši izplatītie un bagātīgie taksoni ir iekļauti šajā kategorijā IUCN apdraudēto sugu sarkanajā sarakstā

Pelēkā saīsinātā oposa nosaukumi
Jaunu / mazuļu ar pelēku saīsinātu oposumu sauc par “joey”. Sievietes sauc par 'jill' un tēvus par 'jack'.
Valstis
Bolīvija , Brazīlija un Paragvaja
Daži fakti par
Saīsināts opossum

Pieaugušo svars : 0,105 kg (0,231 mārciņas)



Maksimālais ilgmūžība : 5 gadi



Sievietes briedums: 122 dienas

Vīriešu briedums: 122 dienas

Grūtniecība: 15 dienas

Pārdod šokolādes lab bedres maisījuma kucēnus



Zīdīšana: 53 dienas

Metiena lielums: 9

Intervāls starp metieniem: 53 dienas



Svars atšķiršanas laikā: 0,02 kg (0,044 lbs)

Ķermeņa masa: 0,104 kg (0,2228 lbs)

sarkans deguns zils deguna maisījums

Temperatūra: 32,85 ° C (91,13 ° F)

Avots: AnAge , licencēta saskaņā ar DC

Vairāk dzīvnieku, kas sākas ar G