Fulvous Owl

Fulvous Owl jeb Gvatemalas aizliegtā pūce ir drosmīgs Centrālamerikas mākoņu mežu pārstāvis. Tās dzīvotne ir ierobežota ar augstiem kalnu grēdiem un iepriekš pieminētajiem Gvatemalas, Hondurasas un Salvadoras mākoņu mežiem. Tas apdzīvo augstumu no 3900 līdz 10000 pēdām un ir diezgan izplatīts tā diapazonā. Lai gan tas galvenokārt ir nakts, to dažkārt var redzēt arī no rītiem un pēcpusdienām. Šī diezgan draudzīgā pūce labi reaģē uz tās aicinājuma atdarinājumiem, kas izklausās kā woo-who-who-who.

Fulvous Owl attēls ir licencēts Creative Commons Attiecinājums-kopīgošana līdzīgi .
Sākotnējais avots : Dominic SheronyPermission (Šī faila atkārtota izmantošana) Šis attēls, kas sākotnēji tika ievietots vietnē Flickr.com, Pauk (diskusija) tika augšupielādēts vietnē Commons, izmantojot Flickr augšupielādes robotu, 22:15, 2011. gada 31. maijā (UTC). Tajā dienā tā tika licencēta saskaņā ar zemāk minēto licenci. Šis fails ir licencēts saskaņā ar Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic licenci. Jūs esat brīvs: koplietot - kopēt, izplatīt un pārsūtīt darbu
Autors : Dominic SheronyPermission (Šī faila atkārtota izmantošana) Šis attēls, kas sākotnēji tika ievietots vietnē Flickr.com, Pauk (diskusija) tika augšupielādēts vietnē Commons, izmantojot Flickr augšupielādes robotu, 22:15, 2011. gada 31. maijā (UTC). Tajā dienā tā tika licencēta saskaņā ar zemāk minēto licenci. Šis fails ir licencēts saskaņā ar Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic licenci. Jūs esat brīvs: koplietot - kopēt, izplatīt un pārsūtīt darbu



Fulvous Owl ir klasificēts kā vismazāk uztraucamais. Neattiecas uz riska kategoriju. Šajā kategorijā ietilpst plaši izplatīti un bagātīgi taksoni.

Fulvous Owl (Strix fulvescens) vai Gvatemalas Barred Owl ir drosmīgs Centrālamerikas mākoņu mežu loceklis. Tās dzīvotne ir ierobežota ar augstiem kalnu grēdiem un iepriekš pieminētajiem Gvatemalas, Hondurasas un Salvadoras mākoņu mežiem. Tas apdzīvo augstumu no 3900 līdz 10000 pēdām un ir diezgan izplatīts tā diapazonā. Lai gan tas galvenokārt ir nakts, to dažkārt var redzēt arī no rītiem un pēcpusdienām. Šī diezgan draudzīgā pūce labi reaģē uz tās aicinājuma atdarinājumiem, kas izklausās kā woo-who-who-who. Vairāk



Fulvous Owl ir drosmīga pūce, kuru bieži var atrast mākoņu mežos no rītiem un pēcpusdienās, lai gan tas galvenokārt ir nakts (aktīvs naktī). Tas ļoti atsaucas uz paša zvana atdarinājumiem un atskaņošanu. Šeit jūs varat atrast fotogrāfijas, ierakstus un informāciju, kas palīdzēs atpazīt un izbaudīt šo skaisto pūci. Sadaļā Lauka piezīmes ir iekļauta Centrālamerikas izplatības karte un informācija par ligzdošanu, biotopu, aprakstu un klasifikāciju. Vairāk



Fulvous Owl aizmugurē ir patiešām diezgan plaši balti marķējumi. Tās Strix ģimenes brālēnai Raibajai pūcei, kas var atrasties tajā pašā apgabalā, baltas krāsas ir daudz mazāk (salīdzinoši maz). Noklikšķiniet šeit, lai atgrieztos Fulvous Owl lapā. Vairāk

Fulvous Owl (Strix fulvescens) ir mākoņu mežu un citu mitru mūžzaļo mežu suga Meksikas dienvidos un blakus esošajā Gvatemalā. Tas notiek arī dažos Salvadoras un Hondurasas apgabalos. Tas ir tuvu pieļaujamās pūces un plankumainās pūces radinieks, kas ir labāk pazīstami novērotājiem ASV. Tā uzvedība un balss ir līdzīga tām citām Strix sugām. Abi šeit redzamie kadri tika uzņemti El Triunfo mākoņu mežā Šipasā, Meksikā. Vairāk

Vairāk Fulvous Owl fotoattēlu vietnē cayaya-birding.com: Perched at day roost. Izvietojies mākoņu mežā uzmanības centrā. Vairāk

Austrālijas aitu un Bernes kalnu suņu maisījums



* Pieaugušais pūces pieaugušais dienā. Chelemhá mākoņu meža rezervāts, Alta Verapaz, Gvatemala (monotipiskas sugas) Knuts Eisermans 2008. gada 4. novembrī pirms 23 nedēļām 3. Vairāk

Fulvous Owl (Strix fulvescens) vai Gvatemalas Barred Owl ir drosmīgs Centrālamerikas mākoņu mežu loceklis. Tās dzīvotne ir ierobežota ar augstiem kalnu grēdiem un iepriekš pieminētajiem Gvatemalas, Hondurasas un Salvadoras mākoņu mežiem. Tas apdzīvo augstumu no 3900 līdz 10000 pēdām ... Vairāk