Meža pūce

Meža pūce ir pūce, kas ir endēmiska Centrālās Indijas mežiem. Šī suga pieder pie tipiskās pūču dzimtas Strigidae. Pēc tam, kad tas tika aprakstīts 1873. gadā un pēdējo reizi savvaļā redzēts 1884. gadā, tas tika uzskatīts par izmirušu. Tas ir sastopams ļoti nelielā skaitā vietņu, populāciju ir maz, un Indijas centrālās daļas meži ir apdraudēti un samazinās, padarot sugas kritiski apdraudētas. .



Meža pūce ir klasificēta kā kritiski apdraudēta (CR), kurai ir ārkārtīgi liels izzušanas risks savvaļā.

Meža pūces atradām diezgan augstu kokos, jo viņi saulainā, bet vēsā rītā ķēra stari. Viņi barojas dienas laikā, acīmredzot galvenokārt ar rāpuļiem, bet pusstundas skatīšanās laikā mēs neredzējām nekādas darbības. Tikko pavadīju divas dienas, meklējot meža pūci: 14/2 Melghat TR, Maharashtra Dīvaina diena ieradās vēlu naktī Čikaldarā, viesnīca bija trokšņaina un ļoti netīra, un es biju kašķīga. Visbeidzot sakārtoja jaunu gultas veļu. Vairāk



95 - New Yorker - ECNext Meža pūce tur palika pietiekami ilgi, lai Rasmusens to nošautu. Video bija diagnosticējošs, un pūce iekļuva sarakstā. ... Tehelka - Indijas neatkarīgais iknedēļas ziņu žurnāls - 2009. gada 31. janvāris TehelkaNozudušo sugu enciklopēdija meža pūciņu ieraksta kā “izmirusi”? - pēdējais ... Pretējā gadījumā Meža pūce tiks notiesāta uz otro nāvi. Blimey! čūskas nav gļotas - 2007. gada 21. oktobra Times of India ... Vairāk

kā izskatās terjersuns?



Meža pūce (Athene blewitti) ir pūce, kas ir endēmiska Centrālās Indijas mežiem. Šī suga pieder pie tipiskās pūču dzimtas Strigidae. Pēc tam, kad tas tika aprakstīts 1873. gadā un pēdējo reizi savvaļā redzēts 1884. gadā, tas tika uzskatīts par izmirušu, līdz Pamela Rasmusena to atkal atklāja 113 gadus vēlāk, 1997. gadā. Vairāk

Forest Owlet Athene blewitti, kas kādreiz apdzīvoja Indijas vidienes blīvos mežus. Tas vienmēr bija rets putns, apmēram septiņi tika nošauti un izbāzti 18. gadsimta beigās, pēdējais ieraksts datēts ar 1914. gadu. Kopš tā laika pūli ir mēģināts atrast daudz. Arī leģendārie ornitologi Salims Ali un doktors Dilons Riplijs plaši pārmeklēja Vidarbha mežus Centrālajā Indijā un Orisāā. Vairāk

džeka Rasela terjers jauktais čivava

Attēli Meža pūces pāris ligzdas bedrē Meža pūces pāris ligzdas bedrē Sugas saistītas - * Ģimenes grupa * Biotops * Saglabāšanas statuss * * Skatīt attēlu slaidrādi * Saite uz šo attēlu * Nosūtīt draugam * Vairāk



Meža pūces pāris ligzdas bedrē Meža pūces pāris ligzdas bedrē Drukāt faktu lapu - zināmi arī kā: Meža pūce, meža plankumainā pūce Sinonīmi: Athene blewitti spāņu: Mochuelo De Blewitt, Mochuelo Forestal Kingdom Animalia Phylum Chordata Class Aves Order Vairāk

Vēlamais fotoattēls Meža pūce (Athene blewitti) ir pūce, kas vairojas Indijas centrālajā daļā. Šī suga ir daļa no lielākas pūču grupas, kas pazīstama kā tipiskas pūces Strigidae, kurā ir lielākā daļa pūču sugu. Otra grupa ir meža pūces Tytonidae. Meža pūce ir maza (23 cm) un plecīga. Tas ir tipisks pūce ar diezgan gludu vainagu un stipri sašņorētiem spārniem un asti. Augšējās daļas ir tumši pelēkbrūnas, vāji plankumaini baltas. Vairāk

Vēl nesen vislabākā meža pūce bija labā, kas parādījās 1891. gadā publicētajā Otrās Jarkardas misijas zinātniskajos rezultātos. Ilustrācijā ir vairākas neprecizitātes: vaigu plankumi ir pārāk tumši un krūtis ir pārāk aizliktas ; vēderam, apakšējiem sāniem un apakšstilba segumiem jābūt pilnīgi baltiem, nav marķētiem; joslām spārnā jābūt baltākām; un rēķinam vajadzētu būt lielākam. Vairāk

šnaucera terjers sajauc temperamentu



Forest Owlet Athene blewitti statuss un izplatība Indijā. Forktail 16: 125-130. e. Ishtaq, F. un A. R. Rahmani (2000) Cronism in the Forest Owlet Athene blewitti. Forktail 16: 172-174 f. Ishtiaq, F. un A. R. Rahmani (2005) The Forest Owlet Heteroglaux blewitti: vokalizācija, ciltsdarba bioloģija un saglabāšana. Ibis: 147 (1): 197-205 g. Ishtiaq, F. un A. R. Rahmani (2000) Papildinformācija par Forest Owlet Athene blewitti statusu un izplatību Indijā. Forktail 16 (2000): 125-130. Vairāk

Forest Owlet Conservation = No CopperWiki Pārlēkt uz: navigācija, meklēt Meža Owlet, Athene blewitti, Indijā nebija redzēts, kopš vācu kolekcionārs Meinertzhagen nošāva vienu tagad pazudušajā Mandavi mežā, 320 km uz ziemeļiem no Bombejas. Tiek uzskatīts, ka tas ir izmiris vairāk nekā gadsimtu, precīzāk - 113 gadus, Pamela C. to no jauna atklāja. Vairāk

Meža pūce (Heteroglaux blewitti) ir pūce, kas vairojas Indijas centrālajā daļā. Šī suga pieder pie tipiskās pūču dzimtas Strigidae. Apraksts Meža pūce ir maza (23 cm) un plecīga. Tas ir tipisks pūce ar diezgan plankumainu vainagu un stipri lentainiem spārniem un asti. Šķiet, ka tas ir stipri diennakts un diezgan viegli pamanāms, bieži tupot uz redzamām kailām zarām. Šķiet, ka ķirzakas un zīdītāji ir svarīgs upuris. Vairāk

Meža pūce ir ierobežota diapazona endēmija, kas pieejama tikai Narmadas upes ielejas reģionā Indijas centrālajā daļā. Lai arī tas atrodas Athene ģintī, tiek uzskatīts, ka tas ir cieši saistīts ar Glaucidium. Pirmo reizi F. R. Blewitt diskriminēja kā jaunu, paraugu, kas savākts no Busnah-Phooljan Madhja Pradēšas austrumos 1872. gada decembrī, A. O. Hjūms aprakstīja 1873. gadā grāmatā “Klaiņojošās spalvas”. Vairāk

statusu, kad pakāpeniski kļuva skaidrs, ka neviena no četrām īstajām vietām nav pārmeklēta! - Forest Owlet (D. Abbott un P. Rasmussen) - 1997. gada oktobrī Bens Kings (Amerikas Dabas vēstures muzejs) un Deivids Abots norādīja, ka viņi varētu pievienoties meklēšanai novembrī, un šķita, ka nekad nebūs labākas iespējas. Vairāk

mikro tējas krūzes pūdelis pilnā apjomā

Forest Owlet Heteroglaux (Athene) blewitti tika uzskatīts par izmirušu vairāk nekā gadsimtu, precīzāk, tieši 113 gadus. Pamela Rasmusena, Bens Kings un Deivids Abots 1997. gada novembrī no jauna atrada Meža pūci Šahadā netālu no Talodas Maharastras Nandurbar apgabalā (Toranmal Reserve Forest). B.N.H.S. pētniecības biedrs Farahs Ištjaks sekoja lauka pētījumiem, galvenokārt Nandurbaras rajonā gar Satpuras. Vairāk