Cekulaino žurku attēli un fakti

Cekulainā žurka

Pasūtījums: Rodentia
Apakšpasākums: Sciurognathi
Ģimene: Muridae
Apakšdzimta: Lophiomyinae
Sugas: Lophiomys imhausi

Atslēgvārdi: nakts

aussie lab mix suns



Cekulainā žurka ir iekļauta kā vismazākā problēma. Neattiecas uz riska kategoriju. Plaši izplatītie un bagātīgie taksoni ir iekļauti šajā kategorijā IUCN apdraudēto sugu sarkanajā sarakstā

Cekulainās žurkas nosaukumi
Cekulainas žurkas mazuļu / mazuļu sauc par “kaķēnu, mazuļu, rozīni vai kucēnu”. Mātītes tiek sauktas par “stirna” un tēviņu par “buck”. Cekulaino žurku grupu sauc par “koloniju, ordu, baru, mēri vai baru”.
Valstis
Džibutija , Eritreja , Etiopija , Kenija , Somālija , Sudāna , Tanzānija un Uganda
Cekulaino žurku biotopi
Sausa savanna , Mežs , Mitra savanna , Savanna , Krūmu zeme , Subtropu / tropu sausā krūmu zeme un Subtropu / tropu mitrs Montāns
Daži fakti par
Cekulainā žurka

Pieaugušo svars : 0,755 kg (1,661 mārciņas)



Maksimālais ilgmūžība : 8 gadi



Zīdīšana: 40 dienas

Metiena lielums: 2

Avots: AnAge , licencēta saskaņā ar DC



Fakti par cekulaino žurku

Apslimota žurka Apsūtīta žurka ziņās Apžāvētā žurka (Lophiomys imhausi, saukta arī par cekulaino žurku) ir Austrumāfrikas grauzējs ar ilgspalvainu un kuplu asti, kas līdzinās dzeloņcūkai.

Apžāvētā žurka (Lophiomys imhausi, saukta arī par cekulaino žurku) ir Austrumāfrikas grauzējs ar ilgspalvainu un kuplu asti, kas līdzinās dzeloņcūkai.



[noklikšķiniet, lai uzzinātu vairāk] L Laosas klinšu žurka

Zīdainā žurka (Lophiomys imhausi), kas pazīstama arī kā cekulainā žurka, ir Austrumāfrikas grauzējs ar ilgspalvainu un kuplu asti, kas līdzinās dzeloņcūkai. ( Wiki )

Vairāk dzīvnieku, kas sākas ar C