Čīles flamingo

Tas vairojas mērenā dienvidamerikā no Ekvadoras un Peru līdz Čīlei un Argentīnai un austrumos līdz Brazīlijai; tas ir ieviests Vācijā un Nīderlandē. Tāpat kā visi flamingo, tā uz dubļu pilskalna uzliek vienu krītu baltu olu.



Čīles flamingo tiek klasificēts kā tuvu apdraudētajam (NT), tuvu tam, lai kvalificētos vai tuvākajā nākotnē varētu pretendēt uz apdraudēto kategoriju.

laboratorija un vācu gans

Čīles flamingo (Phoenicopterus chilensis) ir liela suga (110–130 cm), kas ir cieši saistīta ar Karību jūras flamingo un lielo flamingo, un dažreiz to uzskatīja par specifisku. Šis raksts seko ārstēšanai Ibis (2002) 144 707-710. Tas vairojas mērenā dienvidamerikā no Ekvadoras un Peru līdz Čīlei un Argentīnai un austrumos līdz Brazīlijai; tas ir ievests Vācijā un Nīderlandē (kolonija pierobežā, Zwilbrockervenn). Tāpat kā visi flamingo, tā uz dubļu pilskalna uzliek vienu krītu baltu olu. Vairāk



Čīles flamingo Lasvegasas zooloģiskajā dārzā Čīles flamingo grupa Hjūstonas zooloģiskajā dārzā Čīles flamingo Adelaidas zooloģiskajā dārzā Ārējās saites - * Flamingo resursu centrs - ar flamingo saistītu resursu un informācijas kolekcija * Čīles flamingo (Phoenicopterus chilensis) videoklipi un fotogrāfijas vietnē Atsauces uz interneta putnu kolekciju - Vairāk



Čīles flamingo ir četras līdz piecas pēdas garš un var svērt no 13 līdz 16 mārciņām. Viņiem ir garš kakls un garas, slaidas kājas. Viņu rēķins ir noliekts uz leju pa vidu. Viņu ķermeņa lielākā daļa ir pārklāta gaiši rozā spalvās ar tumšāk rozā un melniem spārniem. Viņu kājas ir blāvi dzeltenas vai dzeltenpelēkas ar tumši rozā joslām locītavās un sārtām pēdām. Flamingos bloķēs viņu Vairāk

Čīles flamingo cālis Sea World 4. Mičiganas universitātes dzīvnieku daudzveidības tīmeklis 5. Birmingemas zooloģiskā dārza vietne 6. Mani personīgie novērojumi 7. Čīles flamingo Roger Williams parka zooloģiskajā dārzā 8. Čīles flamingo Lowry parka zooloģiskajā dārzā 9. Vairāk

Čīles flamingo knābju galā ir vairāk melnas krāsas un gaiši, dzeltenīgi pelēkas kājas ar sarkaniem ‘ceļiem’ (faktiski potītēm) un pēdām. Dzīves ilgums Flamingos dzīvo no 20 līdz 30 gadiem, daži savvaļas flamingi dzīvo vairāk nekā 50 gadus. Uzturs savvaļā: nelielas aļģu daļiņas, diatomi (jūras un saldūdens aļģes), ūdens bezmugurkaulnieki, augu sēklas un ļoti mazas zivis. Vairāk



Čīles flamingo ir liela flamingo suga. Viņi stāv no 1,1 līdz 1,3 m (3,6 - 4,3 pēdas) augstumā, spārnu platums ir no 1,2 līdz 1,5 m (3,9 - 4,9 pēdas), un to svars ir no 2,5 līdz 3,5 kg. Viņiem ir rozā krāsa, bet nenobrieduši putni ir pelēki, pirms viņi iegūst pilnīgu pieaugušo spalvu. Viņiem ir garas, pelēkas kājas ar rozā ceļgaliem. Vairāk

Pirmais flamingo, kas izšķīlušies Eiropas zooloģiskajā dārzā, bija Čīles flamingo Bāzeles zooloģiskajā dārzā 1958. gadā. Kopš tā laika Bāzelē uzauga vairāk nekā 389 flamingo, kas tika izplatīti citiem zooloģiskajiem dārziem visā pasaulē. Attiecības ar cilvēkiem - Senajā Romā flamingo mēles tika uzskatītas par delikatesi. Arī Andu kalnrači ir nogalinājuši flamingo taukus, kas, domājams, ir zāles pret tuberkulozi. Senie ēģiptieši uzskatīja, ka flamingo ir dzīvais dieva Ra attēlojums. Vairāk

Dzīvotne: Čīles flamingo ir sastopams abos Dienvidamerikas krastos, Peru centrālajā daļā un Argentīnā. DIĒTA: Šie putni ēd mazas garneles, tārpus, kukaiņu kāpurus un ūdens augus. Viņi sārto krāsu iegūst no dabīgā karotinoīda pigmenta, kas atrodams pārtikas produktos, kurus viņi ēd. Nebrīvē viņiem tiek barota saražota diēta, kas satur dabīgu pigmentu, lai saglabātu krāsu. Vairāk



Čīles flamingo ir putns, kura dzimtene ir Dienvidamerikas dienvidu reģioni, tostarp Urugvaja, Bolīvija, Peru, Argentīna un Čīle. Čīles flamingo ir liels putns, kas mūsdienās ir daudz tāds pats kā pirms 30 miljoniem gadu. Spēj dzīvot skarbos apstākļos, Čīles flamingo parasti sastopams lielā skaitā, jo viņu ganāmpulkos var būt tūkstošiem dalībnieku. Apraksts - 1. Vairāk

Čīles flamingo pašlaik nav iekļauts apdraudēto sarakstā. Tomēr ir problēmas, mēģinot novērtēt Čīles flamingo skaitu. Viņu diapazons ir ļoti liels un attālināts, aptverot daudzas valstu robežas, padarot tos grūti ievērojamus un pētāmus. Tāpēc precīzas kopsummas nav sasniegtas. Diapazons Čīles flamingo pašlaik nav iekļauts apdraudēto sarakstā. Tomēr ir problēmas, mēģinot novērtēt Čīles flamingo skaitu. Vairāk

Phoenicopterus ruber un Čīles flamingo Phoenicopterus chilensis ir lielāki un galvenokārt pārtiek no tādiem bezmugurkaulniekiem kā sālsūdens mušas, garneles un mīkstmieši. Viņi saņem šos pārtikas produktus no apakšējiem dubļiem, bridot seklā ūdenī. Dažreiz viņi peld, lai iegūtu pārtiku, un dažreiz, piemēram, pīles, 'uz augšu' (astes spalvas gaisā, galva zem ūdens). Sandjego zooloģiskajā dārzā un savvaļas dzīvnieku parkā flamingo baro ar īpašu granulu diētu, kas paredzēta flamingo. Vairāk

Čīles flamingo ir augsts, liela auguma putns ar garu kaklu un mazu galvu. Lielākajai daļai flamingu, ieskaitot šo sugu, ir gaiši rozā apspalvojums un rēķini. Šī flamingo pasuga ir nedaudz mazāka nekā Karību jūras flamingo, un tās locītavās ir pelēkas kājas ar rozā joslām. IZMĒRS: Aptuveni 80-145 cm (31-57 collas) garas sievietes Sievietes mēdz būt mazākas par vīriešiem SVARS: Aptuveni 1,9-3 kg (4,2-6. Vairāk

Čīles Flamingo Phoenicopterus chilensis Alternatīvais (-ie) nosaukums (-i): tokoko (vietējais nosaukums). Čīles Flamingo Phoenicopterus chilensis ir visizplatītākais no Dienvidamerikas flamingo. Lai gan tā dala sava diapazona daļas ar Andu un Džeimsa flamingo, tā ir visciešāk saistīta ar Karību jūras reģionu un Lielo flamingo. Šīs trīs sugas kopā veido Phoenicopterus ģints. Vairāk

Akvārija Čīles flamingi ir dzimuši un auguši Sandjego zooloģiskajā dārzā. Lai sagatavotos ierašanās brīdim, akvārija audzētāji apmeklēja zooloģisko dārzu un citas telpas, lai uzzinātu vairāk par viņu aprūpi un rīcību. Flamingo bija apmēram trīs gadus vecs, kad viņi 2010. gadā ieradās akvārijā. Izstādē flamingo patīk “turēties cieši kopā - tie ir ganāmpulki”, stāsta Aviculture asociētā kuratore Aimee Greenebaum. Viņi pat dod priekšroku ēst kopā. Vairāk

Čīles flamingo tēmas aspekti tiek apspriesti šādās Britannica vietās. Dažādas atsauces * flamingo (flamingo (putns)) ... divas lielākā flamingo pasugas: Karību jūras flamingo (P. ruber ruber) un Vecās pasaules flamingo (P. ruber roseus) Āfrikā un Dienvideiropā un Āzijā. Čīles flamingo (P. chilensis) galvenokārt ir iekšzemes suga. Vairāk

Čīles flamingo pirmo reizi zinātniski identificēja Čīles dabaszinātnieks Huans Ignacio Molina 1782. gadā. Kaut arī Čīles flamingo dzīvo Čīlē, tas nav ekskluzīvs šai valstij. Vairāk

Čīles flamingo ir sastopams Andu kalnos Peru, Čīlē, Argentīnā un Bolīvijā, kur viņi apdzīvo augstienes ezerus. Šis ir visplašākais un visizplatītākais flamingo Dienvidamerikā. Tas notiek ganāmpulkos, kuru skaits var svārstīties no dažiem indivīdiem līdz desmitiem tūkstošu. Čīles suga ir mazāka un bālāka nekā tās radinieki. Kājas centrā esošo pogu bieži kļūdaini uzskata par ceļu, bet tā ir potīte. Vairāk

Čīles flamingo rēķins ir aprīkots ar ķemmēm līdzīgām struktūrām, kas ļauj filtrēt pārtiku - galvenokārt aļģes un planktonu - no ūdens. Dzīves vēsture Čīles flamingo dzīvo lielos savvaļas ganāmpulkos, un, lai stimulētu vairošanos, nepieciešami pārpildīti apstākļi. Vaislas sezonā tēviņiem un mātītēm ir daudz dažādu uzvedības veidu, lai piesaistītu pārus, tostarp galvas karodziņš - galvas pagriešana no vienas puses uz otru tandēmā - un spārnu salūti, kur spārni tiek atkārtoti atvērti un aizvērti. Vairāk

Čīles flamingo ir maz vai vispār nav ezeros ar zivīm, bet daudz sastopams ezeros, kur nav zivju, kas sacenstos par barību. Amerikas Zooloģisko dārzu un akvāriju asociācija ziedo Konfidencialitātes politika Vietnes karte | Iepirkumu grozs Sākums Autortiesības 2006 Fīniksas zooloģiskais dārzs, visas tiesības aizsargātas. Vairāk

Čīles flamingo garā kakla apspalvojums ir sārtāks nekā Lielais flamingo, bet ne tik sārts kā Karību jūras brālēns. Tam ir pelēcīgas kājas, sārti ‘ceļi’ un pēdas, un uz leju noliektā rēķina ir vairāk melnas krāsas - apmēram 50 procenti no rēķina - nekā dažiem flamingo. Rēķina iekšpusē ir bālgana krāsa, un rēķinos ir efektīvs iebūvēts ūdens filtrēšanas mehānisms, kas viņiem palīdz baroties. Primārajiem un sekundārajiem spārniem ir melni uzgaļi. Vairāk

Čīles flamingo ir sastopams Peru centrā, Argentīnā, Urugvajā, Paragvajā, Brazīlijā un Folklenda salās. Mazākais flamingo dzīvo Āfrikā, Indijā un Spānijas dienvidos. Džeimsa flamingo ir sastopams Peru dienvidos, Čīles ziemeļaustrumos, Bolīvijā un Argentīnā. Andu flamingi ir sastopami Peru dienvidos, Čīles ziemeļcentrālajā daļā, Bolīvijā un Argentīnā. Lielākajam flamingo ir vislielākais izplatība, jo to populācija ir Indijas ziemeļrietumos, Galapagu salās, Tuvajos Austrumos, Vidusjūras rietumos, Āfrikā, un dažas no tām ir pat Eiropā. Vairāk

Čīles flamingo ir gaiši rozā krāsā. 2. Spalvu krāsojumu iegūst no karotinoīdu pigmentiem, kas atrodami flamingo ēdienā. Flamingo spalvu krāsa tiek iegūta no karotinoīdu pigmentiem, kas atrodami viņu pārtikā. Flamingo spalvu krāsa tiek iegūta no karotinoīdu pigmentiem, kas atrodami viņu pārtikā. 3. Vīriešu un sieviešu flamingo krāsa ir vienāda. 4. Tikko izšķīlušies cāļi ir pelēki vai balti. Vairāk

zils deguns pitbull uzvedība

Čīles flamingo Edinburgas zooloģiskajā dārzā Edinburgas zooloģiskajā dārzā mūsu Čīles flamingo baro ar granulu diētu, kas ir īpaši izstrādāta ar uztura krāsvielām, kas nepieciešamas, lai flamingos paliktu “sārtā”. Granulas arī peld ūdenī un pamazām grimst, nodrošinot putniem iespējas izmantot visu dabisko izturēšanos ar barību. Vairāk

Čīles flamingo pie Lasvegasas zooloģiskā dārza Amerikas flamingo Nacionālajā zooloģiskajā dārzā Vašingtonā, DC. Vairāk

STĀVOKLIS: Čīles flamingo ir iekļauts CITES II pielikumā. Šajā pielikumā ir uzskaitītas sugas, kurām nepieciešama aizsardzība un kuras tiek uzskatītas par apdraudētām, un, iespējams, ka tās var tikt apdraudētas, ja tirdzniecība nav reglamentēta. PIEZĪMES: * Ja dzīvotnē ir zivis, flamingo nebūs, jo tās bieži sacenšas par vienu un to pašu pārtiku. Vairāk

Čīles flamingo (Phoenicopterus chilensis) ir liela suga (110–130 cm), kas ir cieši saistīta ar Karību jūras flamingo un lielo flamingo, un dažreiz to uzskata par specifisku. Vairāk