Karunculēta Karakara

Karunculētā Karakara ir plēsīgo putnu suga Falconidae ģimenē. Tas ir atrodams páramo Ekvadoras un Kolumbijas Andos. Parasti tas ir diezgan reti sastopams. Ļoti oportūnistiska suga, kuru bieži novēro staigājot pa zemi, tā barosies gan ar miesām, gan praktiski ar jebkuru mazu dzīvnieku, kuru tas var noķert. Tas atgādina cieši saistīto Karakaras kalnu, bet atšķirībā no šīs sugas krūškurvja un vēdera augšdaļa ir melna ar blīvām baltām svītrām. Nepilngadīgie ir daudz mazāk atšķirīgi nekā oranžas sejas pieaugušie, kopumā brūni ar blāvi sārti pelēku sejas ādu.



Karunculētā Karakara ir klasificēta kā vismazāk uztraucamā. Neattiecas uz riska kategoriju. Šajā kategorijā ietilpst plaši izplatīti un bagātīgi taksoni.

Karunculētā karakara (Phalcoboenus carunculatus) ir plēsīgo putnu suga Falconidae ģimenē. Tas ir atrodams páramo Ekvadoras un Kolumbijas Andos. Parasti tas ir diezgan reti sastopams. Ļoti oportūnistiska suga, kuru bieži novēro staigājot pa zemi, tā barosies gan ar miesām, gan praktiski ar jebkuru mazu dzīvnieku, kuru tas var noķert. Tas atgādina cieši saistīto Karakaras kalnu, bet atšķirībā no šīs sugas krūškurvja un vēdera augšdaļa ir melna ar blīvām baltām svītrām. Vairāk



Vēlamais fotoattēls Karunculētā karakara (Phalcoboenus carunculatus) ir Dienvidamerikas plēsīgais putns, kas atrasts p Vairāk