Melnā apakšžokļa Tukāns

Tas notiek 100-2400 m augstumā. mitros kalnu mežos, priekšroku dodot lapotnei un malai.

Melnā žokļa tukāna attēls ir licencēts ar Creative Commons Attiecinājums .
Sākotnējais avots : http://www.birdphotos.com
Autors : http://www.birdphotos.com



Tukāns ar melno mandiblu tiek klasificēts kā vismazāk uztraucamais. Neattiecas uz riska kategoriju. Šajā kategorijā ietilpst plaši izplatīti un bagātīgi taksoni.

Tukāns (Ramphastos ambiguus) ir dzimtene Dienvidamerikas ziemeļos. Tās izplatība ir gar Andu austrumu nogāzi no Peru, uz ziemeļiem caur Ekvadoru un Kolumbiju, līdz Venecuēlai līdz pat piekrastes joslām. Tas notiek 100-2400 m augstumā. mitros kalnu mežos, priekšroku dodot lapotnei un malai. Tas barojas ar augļiem. Tā kopējais garums ir 47-61 cm. Knābis ir aptuveni 18 cm garš. Vairāk



Katru rītu Monteverdē var dzirdēt melnā žokļa Tukānu. Vairāk

Melnā žokļa tukāns ir atrodams Dienvidamerikas ziemeļos, no Amazones meža ziemeļiem līdz Andu svārkiem Kolumbijā, Venecuēlā un Peru. Tas dzīvo mitros kalnu mežos, jo dod priekšroku augstajam slānim un veģetācijas malām. Tas barojas ar augļiem. Tās garums ir no 47 līdz 61 cm. Knābis ir aptuveni 18 cm garš. Vairāk

| Melnā žokļa tukāns angļu valodā | Melnās žokļa tukāns franču valodā Izmantojiet Babilonu tulkošanai dažādās valodās. Vairāk

Mūsu putnu ziņu dienestu vajadzībām melnādainais tukāns tiek klasificēts kā nešķirots: sugas, kuras, visticamāk, Lielbritānijā vai Īrijā neparādīsies kā savvaļas putni (ņemiet vērā, ka retumu līmeņi pašlaik tiek piemēroti nacionāli un var neatspoguļot vietējās daudzveidības atšķirības. Vairāk

Esmu arī uzzinājis melno žokļu tukānu, kas arī ir ļoti līdzīgs, tāpēc es nezinu ... Šeit ir 7 septiņi, jābūt vismaz 2 dažādām sugām ... 1: http: // pic .atpic.com / 1772347 http: //pic.atpic. Vairāk