Melnās sejas karotītes

Šīs sugas populācija pasaulē, pamatojoties uz ziemas populācijas skaitu, kas tika veikta 1988. – 1990. Gadā visās zināmajās vietās, tika lēsta 288 īpatņi. Kopš 2006. gada, pateicoties saglabāšanas centieniem gadu gaitā, aplēstais pasaules iedzīvotāju skaits bija pieaudzis līdz 1679. Ziemeļkorejas nišas populācija nepārsniedz 30 putnus, kas nozīmē, ka ir jābūt vēl kādai kolonijai, kas vēl nav atklāta un kura, iespējams, atrodas Ķīnas ziemeļaustrumos; piemēram, Liaoningas salās.

Black-faced Spoonbill attēls ir licencēts Creative Commons Attiecinājums-kopīgošana līdzīgi .



Melnās sejas karotītes ir klasificētas kā apdraudētas (EN), kuras tiek uzskatītas par ļoti lielām izmiršanas riskiem savvaļā.

Melnās sejas karotītēm (Platalea minor) ir visierobežotākais izplatījums no visām karotes banknotēm, un tā ir vienīgā, kuru pašlaik uzskata par apdraudētu. Robežojoties ar Āzijas austrumu piekrastes rajoniem, šķiet, ka tas kādreiz bija izplatīts visā izplatības apgabalā. Pašlaik tai ir niša tikai dažās nelielās akmeņainās salās pie Ziemeļkorejas rietumu krasta, ar trim ziemošanas vietām Honkongā, Taivānā un Vjetnamā, kā arī citās vietās, kur tās novērotas migrācijas laikā. Vairāk



pasaulē ir tikai 1862 melnās sejas karotes, kas galvenokārt ziemo Taivānā, Honkongā un Vjetnamā. Cigu melnās sejas karotes bilžu rezervātā ir reģistrēti 755 no šiem dārgajiem apmeklētājiem, kas papildina Cigu starptautisko slavu. Vairāk

zelta retrīvera kucēns sarkans



Melnās sejas karotīte ir migrējošs ūdens putns, kas apdzīvo Austrumāzijas piekrastes rajonus. Tās kailā seja ir melna no rēķina pamatnes līdz rīklei un stiepjas aiz acs. Karoteņu bari parasti pulcējas gar krastiem, grīvās un seklos smilšu līdzenumos, kā arī barojas ar mazām zivīm, garnelēm un gliemenēm. Tiek uzskatīts, ka Tsengwen upes ieteka Chigu, Tainanā nodrošina patvērumu vislielākajai melnās sejas karotes bumbuļu sugai pasaulē. Vairāk

Melnās sejas karotītes ir samērā mazs bridējputns, kuram, kā norāda nosaukums, ir iegarena, karotes formas rēķins. Apspalvojums ir baltā krāsā, un seja un rēķins ir melni. Vaislas sezonā nobriedušiem pieaugušajiem attīstās ilgāk ... Vairāk

Melnās sejas karotītes ir samērā mazs bridējputns, kuram, kā norāda nosaukums, ir iegarena, karotes formas rēķins. Apspalvojums ir baltā krāsā, un seja un rēķins ir melni (2). Vaislas sezonā nobriedušiem pieaugušajiem kakla aizmugurē izveidojas garākas cekulainas spalvas, un šīs un krūšu zona kļūst zeltaini dzeltenas (4). Pieaugušajiem melnādainajiem karotes rēķiniem ir sarkanas acis un dzeltenīgi plankumi uz vaigiem (5). Vairāk



Melnās sejas karotei (Platalea minor) ir visierobežotākais izplatījums no visām karotes banknotēm, un tā ir vienīgā, kuru pašlaik uzskata par apdraudētu. Robežojoties ar Āzijas austrumu piekrastes rajoniem, šķiet, ka tas kādreiz bija izplatīts visā izplatības apgabalā. Vairāk

NOVĒROŠANA TAJVANĀ MELNĀ FACED SPOONBILL uzraudzība. No sešpadsmit ar reģistrētām detalizētām atzīmēm vismaz desmit gadu laikā pastāvīgi novēroja Tsen-Wen upes ietekā. Tika reģistrēti vēl trīs Honkongā pārsūtītie karotes. Vairāk

Melnās sejas karotīte ir liels bridējputns. Vīrieši un sievietes izskatās vienādi, ar gariem, melniem rēķiniem un melnu sejas ādu. Vaislas periodā pieaugušiem putniem uz galvas un krūts parādās arī dzeltenas dekoratīvās spalvas un zem acīm dzeltenas ādas plankumi. Melnādainie karotiņzāļi apdzīvo jūrmalas, grīvas un apgabalus pie zivjaudzētavām. Vairāk



Melnādainais karotītes skaitlis atkal palielinās, jo ... Vairāk

nesen, 1999. gadā, BirdLife IUCN Sarkanā saraksta vārdā Black-faced Spoonbill klasificēja kā kritiski apdraudētu. BirdLife pasaules konferencē Rozenheimā, Vācijā 1994. gadā, BirdLife partneri vienojās par pirmo Starptautisko rīcības plānu sugai, ko koordinēja Ķīnas savvaļas putnu federācija (BirdLife Taivānā). Pēc tam īstenošanas semināri notika Pekinā (1996) un Tokijā (1997). Vairāk

Starptautiskā tautas skaitīšana ar karoti sēklām 2009. gadā Vjetnamā No 9. līdz 11. janvārim norisinājās ikgadējā starptautiskā tautas skaitīšana ar melnām sejām ar karotēm. (IBFSC 2009), ko koordinēja Honkongas putnu vērošanas biedrība (HKBWS). Vjetnamā šo brīvprātīgo pasākumu koordinē BirdLife Starptautiskā Vjetnamas programma. Šogad tautas skaitīšana tika veikta divās vietās Sarkanās upes deltā - Sjuaņ Thuy un Thai Thuy. Vairāk

Korejas svītrainā karotīte Taivānā - 17. oktobrī Taivānas bridējputnu izpētes grupas Weiting LIU nodeva šādu informāciju, ko Dr Fang bija ievietojis Taivānas savvaļas putnu biedrībā: Melnās sejas karotītes Taivānā manīts Korejas Nacionālās izglītības universitātes ornitoloģijas profesora Dr KIM Soo-Il krāsainais gredzens. Vairāk

melnās sejas karotītes bija reti sastopamas migrantes, un tās tika reģistrētas tikai Manilas līča plūdmaiņu dzīvokļos, bet ne kopš 1914. gada. Jaunākajā vēsturē vienīgais pārējais bija 3 putnu skaits Batanesā no 2001. gada oktobra līdz decembrim. 2003. gada decembrī Apmeklējot Kanādas zīdītāju Todu Peperu kopā ar vietējo gidu, Arnel Mallari ziņoja, ka Iwahig Sodu kolonijā Palavānā redzēja 3 melnās sejas karotes. Lai izlasītu Toda Pepera pilnu ziņojumu, lūdzu, noklikšķiniet šeit. Vairāk

Paredzams, ka sāksies melno seju karoteņu sezona = TAIPEI, Taivāna - Paredzams, ka pirmie reto melno seju karoteņu bari ieradīsies Tainanas dienvidu apgabalā līdz septembra beigām, oficiāli uzsākot melno seju karoteņu sezonu Taivānā. , vakar teica ornitoloģijas grupa. Vairāk

Melnās sejas karotītes ir juridiski atzītas par dabas pieminekli Nr. 205 Dienvidkorejā. Atsauces - * BirdLife International (2006). Platalea minor. 2006. gada IUCN Apdraudēto sugu sarkanais saraksts. Vairāk

Pēdējos gados melnās sejas karotīte ir kļuvusi par zināmu slavenību dažās Austrumāzijas daļās, īpaši Taivānā un Honkongā. Bet tas ne vienmēr notika. Vēl aptuveni pirms 13 gadiem lielākā daļa cilvēku neapzinājās, ka šie putni balansē uz izmiršanas robežas. Vairāk

pitbull laboratorijas maisījuma īpašības

Melnās sejas karotītei ir sniegoti balts apspalvojums, izņemot melno krāsu un garās melnās kājas. Viņu izcilākā īpašība ir garais melnais knābis, kas līdzinās ķīniešu lautai (pi pa). Melnādainie karotes rēķini pēc izskata ir ļoti līdzīgi Egrets, tāpēc vēlākie ir pazīstami arī kā melnās sejas pi pa egrets (ķīniešu valodā hei mian pi lu). Vairāk

Black-faced Spoonbill skaits atkal palielinās, kad tiek uzsākti rīcības plāni = HKBWS projekta administrēšanas rangs: 9 rangs: 9 rangs: 9 UID 26 ieraksti 574 apkopojums 0 kredīti 229 segvārds Vairāk

Melnās sejas Spoonbill Platalea minor ir viens no pazīstamākajiem dzīvniekiem Honkongā. Tā ir slavena ar savu retumu un ar to, ka gan valdības departamenti, gan NVO to popularizē kā galveno sugu mitrāju aizsardzībai. Honkongā ziemeļrietumu ziemeļrietumu ziemeļrietumos atrodamas divas karotiņzieļu sugas, Eirāzijas karotiņzaru Platalea leucorodia un melnādainās karotiņzaru Platalea minor. Vairāk

Tas ir smieklīgs putns! Melnās sejas karotīte nomāc kaklu no labās uz kreiso, meklējot ēdienu. Viņa ziemas mājas atrodas rūpnīcās vai saimniecībās, un viņš ātri pazūd! Izmērs un svars (pieaugušajiem) Kopējais garums: 74 cm Pilns spārnu plats: 110 cm (Avots: Doubutsu Sekai-isan * Red Data Animals Kodansha) (* Pasaules dzīvnieku mantojums) Vieta, kur viņi dzīvo, Korejas pussalā, Ķīnā, Japānas okeānā dzīvo melnās sejas karotīte. krasti un mala. Vairāk

Black-faced Spoonbill, Ķīna, Mai-po 2002. gada aprīlis Terijs Hobsons Black-faced Spoonbill - melns sejas karotiņš, Japāna, Kyushu, 2006. gada februāris Pete Morris / Birdquest Šogad mēs redzējām ne mazāk kā 30 (3% pasaules iedzīvotāju) tūre! Birdquest vietne Nosūtiet to kā pastkarti Black-faced Spoonbill - Black-faced Spoonbill, Japāna, Kyushu, 2006. gada februāris Pīts Moriss / Birdquest Šos putnus noskaloja mednieks! Birdquest vietne Vairāk

nopirkt haskija zelta retrīvera maisījumu

Melnās sejas karotītavu skaits atkal palielinās, kad tiek uzsākti rīcības plāni. BirdLife International ir izveidojusi Starptautiskos rīcības plānus trim globāli apdraudētiem un kritiski apdraudētiem migrējošiem ūdensputniem Āzijā, vadoties no Migrējošo sugu konvencijas. Rīcības plāni kritiski apdraudētajām karoti nomainītajām smiltis Eurynorhynchus pygmeus un Ķīnas cekulainās zīriņas Sterna bernsteini tika uzsāktas nesen Austrumāzijas un Austrālijas lidojuma partnerības (EAAFP) ceturtajā sanāksmē. Vairāk

Sākot ar rīcības plāniem, melnādainais karotiņu skaits atkal palielinās = 10/03/2010 08: 37: 43old_images / s / sandpiper-spoonbilled Rīcības plāns, kas paredzēts karotītēm. Fotoattēlu kredīts Pēteris Ericssons / Birdlife International Rīcības plāni, kas tika veikti, lai glābtu melnādainu karotiņu, ķīniešu cekulzirvi un ar karoti nomaksātu smilšu kurpīti. Pateicoties Birdlife 2010. gada martam Vairāk

Jaunākais visaptverošais melnās sejas spoonbill apsekojums ir atklājis ziemojošo putnu skaita samazināšanos - saskaitīti 2041 atsevišķi putni salīdzinājumā ar 2065 2008. gadā. Koordinē Honkongas putnu vērošanas biedrība (BirdLife Honkongā) un atbalsta Putnu putns Japānas biedrība (BirdLife Japānā), Ķīnas savvaļas putnu federācija (BirdLife Taivānā) un Indoķīnas programmu birojs, kā arī Ķīnas un Korejas putnu vērotāju ieguldījums. Šī tautas skaitīšana ir viens no labākajiem vienas sugas populācijas uzraudzības piemēriem Āzijā. Vairāk

Melnās sejas karotītes ir reti sastopams putns pasaulē, ko var redzēt tikai Austrumāzijā. Putns vairojas dažās Korejas rietumu jūras salās un ziemas pavada apkārtējās valstīs, piemēram, Ķīnā, Honkongā, Taivānā, Japānā un Filipīnās. Korejā dzimušais putns KTDR ir noteikts kā vērtīgs dabīgs produkts, un tā vairošanās vietas ir svētnīcas. Vairāk