Apjumti mongožu attēli un fakti

Banded mangustsBanded Mongoose ( Mungos mungo ) dzīvo Āfrikas daļās, un tā galvenā izplatība ir Sahāras dienvidu daļās. Ārpus šī galvenā izplatījuma tas varētu atrasties no Gambijas līdz Etiopijai. Joslu mangusti varētu izdzīvot daudzos biotopos, piemēram, akmeņainā zemē, mežos un zālājos. Viens biotops, no kura viņi nevarētu izdzīvot, ir tuksneši.

Mongožu šķirnēs to galvenokārt uzskata par mazu. Banded Mongoose varēja atpazīt neatkarīgi no saviem radiniekiem pēc melno zīmju komplekta gar muguru, vidējā aizmugures un astes zonu. Viņu vaigu zobiem ir noapaļoti izciļņi, un Mangusts ar apsienu ir diezgan smails. Tāpat kā mums, tai ir 5 cipari uz pēdas (priekšpusē), bet aizmugurē - četri (atšķirībā no mums). Šīm aizmugurējām pēdām ir nagi.

Metiena lielums ir atšķirīgs, jebkas ir no 2 līdz 6, un šie jaunieši nāk pasaulē caur zālāju kamerām, kas ir caurumi uz augsnes, vai pat termītu mājās. Jaunieti barotu laktējoša sieviete, ne vienmēr m
cits. Ja paciņa aiziet medību piedzīvojumiem, vidēji sieviete, kas paredzēta 8 jaundzimušajiem, tiktu atstāta. Jaundzimušie no ligzdošanas vietas sāktu atstāt aptuveni mēneša vecumā.

Banded Mongoose ir diennakts, un noteikti nav vientuļa būtne. Tie eksistē iepakojumos, kuru skaits ir no desmit līdz divdesmit. Tomēr medību laikā ir gadījumi, kad indivīds būtu vientuļnieks. Saskaņā ar iepriekšējiem novērojumiem ir pierādīts, ka tie palīdz viens otram, ja upuris ir bīstams, piemēram, smilšu čūska. Kā ar agresiju vīriešiem vienā un tajā pašā iepakojumā? Patiesībā dominējošajam tēviņam tiek nodoti jebkādi strīdi par pārtiku. Ja paka ir apdraudēta, viņi visi izkliedējas visos virzienos, ja glābšanās viņiem būs viegla. Tagad kļūst interesanti, ja bēgšana viņiem NAV viegla, viņi tuvotos viens otram, apņemot jauniešus.

Reprodukcija grupas ietvaros parasti tiek sinhronizēta, un rezultātā daudzas mātītes dzemdēs tajā pašā nedēļā, tikai ar dažu dienu starpību.

* Autors: TKnoxB]
* Avots
* Licencēts ar Creative Commons Attribution 2.0 Licence
Kuros zooloģiskajos dārzos tie ir?
Smitsona Nacionālais zooloģiskais parks (Savienotās Valstis)

Banded mangusts ir iekļauts kā vismazākais risks (LR / lc), vismazākais risks. Neattiecas uz riska kategoriju. Plaši izplatītie un bagātīgie taksoni ir iekļauti šajā kategorijā IUCN apdraudēto sugu sarkanajā sarakstā

mopsis pirms un pēc
Nosaukumi joslu mangustam
Lentveida mangustu grupa tiek saukta par “mongeese or mongaggle”.
Valstis
Angola , Botsvāna , Burundi , Kamerūna , Centrālāfrikas Republika , Čada , Kongo Demokrātiskā Republika , Etiopija , GvinejaBisava , Kenija , Malāvija , Mozambika , Namībija , Nigēra , Nigērija , Ruanda , Senegāla , Somālija , Dienvidāfrika , Sudāna , Tanzānija , Uganda , Zambija un Zimbabve
Daži fakti par
Banded mangusts

Pieaugušo svars : 1,332 kg (2,9304 mārciņas)

Maksimālais ilgmūžība : 17 gadi



Sievietes briedums: 289 dienas

pitbull/lab maisījums

Grūtniecība: 60 dienas

Metiena lielums: 3

Metieni gadā: 2

Svars dzimšanas brīdī : 0,039 kg (0,0858 mārciņas)

Avots: AnAge , licencēta saskaņā ar DC

presa canario ar neapgrieztām ausīm

Vairāk dzīvnieku, kas sākas ar B