Amerikāņu zelts

Amerikāņu zelts, kas pazīstams arī kā austrumu zelts un savvaļas kanārijputniņš, ir Ziemeļamerikas putns žubīšu ģimenē. Tas ir migrējošs, sākot no Kanādas dienvidiem līdz Ziemeļkarolīnai vairošanās periodā, un ziemā no nedaudz uz dienvidiem no Kanādas robežas līdz Meksikai.

Amerikas zeltainā spārna attēls ir licencēts saskaņā ar a GFDL
Sākotnējais avots : Pašu darbs
Autors : Mdf
Atļauja : GNU bezmaksas dokumentācijas licence



Amerikāņu zelts ir klasificēts kā vismazāk uztraucamais. Neattiecas uz riska kategoriju. Šajā kategorijā ietilpst plaši izplatīti un bagātīgi taksoni.

Plaši izplatītais Amerikas zelts ir viens no Amerikas populārākajiem piemājas barotājputniem. Zelta sīpols ir neliela attāluma migrants, kurš ziemas laikā pārvietojas diapazona dienvidu daļā. Tēviņi un mātītes, kas nav vaislas, ir mazāk uzkrītošas ​​nekā iepriekš parādītais vaislas plūmju tēviņš. Ziņot par novērojumu. Vairāk



Ziemeļamerikas grēdaAmerikas zelts ir Vašingtonas štata putns. Tas ir izplatīts visā Vašingtonas zemienē, bieži nonākot putnu barotavās. Vaislas spalvu tēviņš ir spilgti dzeltens ar melnu pieri, spārniem un asti. Viņam katrā spārnā ir viena balta un astē balta spārnu josla. Ārpus vairošanās sezonas tēviņš ir nokrāsots brūns ar dzeltenu un baltu spārnu stieņu nokrāsām. Vairāk



Amerikāņu zeltainā žubīte savā krāsā parāda seksuālo dimorfismu; tēviņš vasarā ir spilgti dzeltens un ziemas mēnešos olīvu krāsa, savukārt mātīte ir blāvi dzeltenbrūna nokrāsa, kas vasarā tikai nedaudz izgaismo. Tēviņš vairošanās sezonā parāda spilgtas krāsas apspalvojumu, lai piesaistītu pārinieku. Vairāk

Amerikāņu Goldfinch diapazons ir diezgan liels, sasniedzot gandrīz 8 miljonus kvadrātkilometru. To var atrast dzimtās vietās, piemēram, Kanādā, Bahamu salās, Meksikā un Amerikas Savienotajās Valstīs. Pašlaik tiek uzskatīts, ka amerikāņu zeltainā populācija ir diezgan plaša, aptuveni 24 miljoni atsevišķu putnu. Ņemot vērā šīs sugas lielo populācijas lielumu pasaulē, amerikāņu zeltainajam zizlim ir vismazākās rūpes novērtējums. Tas ir pazemināts no zemāka riska līmeņa, kas bija reitings 2000. gadā. Vairāk

Pārdodu Sibīrijas haskiju pomerānijas maisījuma kucēnus

* Amerikāņu zelts Zelta žubītes ir sastopamas visā Ziemeļamerikā. Trīs sugas ietver amerikāņu, mazo un Lorensa zelta spurdzi. * Zeltiņus dažkārt dēvē par savvaļas kanārijputniņiem. Viņi faktiski ir žubīšu ģimenē, kā liecina viņu vārds. * Amerikas zeltneša ziemeļu populācijas galvenokārt ir migrējošas, un dienvidu populācijas galvenokārt ir apdzīvotas vietas. Vairāk



Amerikāņu zeltiņus var atrast pie padevējiem jebkurā gadalaikā, bet visvairāk ziemā. Vairāk

Amerikas zelta sīpola ķermeņa garums ir aptuveni 4,3 collas (11 cm) un svars - 14 g. Tēviņš ir iekrāsots spilgti kanārijputnu dzeltenā krāsā, ar melniem spārniem, kas apzīmēti ar baltām joslām, melnu asti un melnu sejas vāciņu. Sieviete ir vājāka dzeltenā krāsā, ar tumšiem spārniem un asti. Nepilngadīgie ir olīvu dzeltenā krāsā, ar spārniem ir tumšāki. Ziemas laikā tēviņš nav tik spilgtas krāsas. Vairāk

Austrumu vai Amerikas zelts Amerikāņu zelts (Carduelis tristis), kas pazīstams arī kā Austrumu zelts un Savvaļas kanārijputniņš, ir Ziemeļamerikas putns žubīšu ģimenē. Tas ir migrējošs, sākot no Kanādas dienvidiem līdz Ziemeļkarolīnai vairošanās periodā, un ziemā no nedaudz uz dienvidiem no Kanādas robežas līdz Meksikai. Vairāk



Amerikas zelts ir ļoti mazs Ziemeļamerikas žubīšu dzimtas putns. Tā garums parasti ir 11-13 cm (3-5 collas), savukārt spārnu plats ir 19-22 cm (7-9 collas). Sverot 11 - 20 g, amerikāņu zelts ir ļoti mazs putns ar smailu un konisku rēķinu, kas parasti ir sārts. Tās ķermeņa krāsa svārstās no spilgti dzeltenas līdz blāvi brūnai. Vairāk

Amerikāņu zelts ir vismīļākais putns. Ar savu eleganto dziesmu un skaistāko dvēseli viņam vajadzētu būt vienam no vismīļākajiem, ja ne viens no slavenākajiem; bet viņam vēl nekad nav bijuši puse desertu. Viņš ir kā cālis, un tomēr savādāks. Viņš nav tik ārkārtīgi pārliecinošs, un es arī nedrīkstu viņu saukt par jautru. Bet viņš vienmēr ir jautrs, neskatoties uz tā saukto sūdzības piezīmi, no kuras viņš iegūst vienu no viņa vārdiem, un vienmēr ir laipns. Vairāk

Amerikāņu zelts ir mazs putns, kas aug līdz pieciem centimetriem garš. Tēviņus vairošanās periodā ir vieglāk identificēt, jo tie ir spilgti dzelteni ar melnbaltiem marķējumiem. Ziemā tēviņi zaudē spilgti dzeltenās spalvas un kļūst blāvi brūni. Viņi tomēr saglabā melnbalto marķējumu. Mātītes ir blāvas visu gadu. Amerikāņu zeltiņi dzīvo sukainos biezokņos, nezāļu laukos, dārzos un ceļmalās. Vairāk

Amerikāņu zelts ir graudēdājs un pielāgots sēklu galdu patēriņam, ar konisku knābi, lai noņemtu sēklas, un veiklās kājas, lai barības laikā satvertu sēklu galus. Tas ir sabiedrisks putns, un barojoties un migrējot, tas pulcēsies lielos ganāmpulkos. Ligzdu būvniecības laikā tā var izturēties teritoriāli, taču šī agresija ir īslaicīga. Tās vairošanās sezona ir saistīta ar pārtikas piegādes maksimumu, kas sākas jūlija beigās, kas ir salīdzinoši vēlu žubītes gada beigās. Vairāk

Amerikāņu zelts - Carduelis tristis = Zeltiņa raksturlielumu diapazons Dzīvotņu diētas dzīves cikla uzvedības klasifikācija Patvērums: Chordata klase: Aves kārtība: Passeriformes ģimene: Fringillidae ģints: Carduelis Goldfinch Noklikšķiniet uz attēliem, lai apskatītu lielāku attēlu. Klausieties zelta spārna aicinājumu. Vairāk

melnais pitbull bokseru maisījums

Amerikāņu zelta finča tēviņš vaislas apspalvojumā ir spilgti dzeltens ar melnu vāciņu. Spārni ir melni, ar baltiem stieņiem un dzelteniem plankumiem uz pleciem. Rump un vent ir balti. Aste ir melnbalta. Bils ir mazs, konisks un sārts. Acis ir melnas. Kājas un kājas ir sārtas. Amerikāņu zeltainā sieviete ir blāvāka par tēviņu. Augšdaļas ir olīvas, ieskaitot galvu, kurai trūkst melna plankuma. Apakšdaļa ir blāvi dzeltena. Vairāk

Amerikāņu zelts Amerikāņu zeltīti pavasarī vai vasarā var viegli noteikt kā dzeltenu zibspuldzi, kas lido ar viļņainu kustību un sauc perchicoree par perchicoree. Amerikāņu zelts ar īsu, smagu, konisku knābi ir raksturīgs Ziemeļamerikas sēklu ēdošajiem putniem, kas ir žubīšu (Fringillidae) ģimenes pārstāvji. Tas vairojas visā Kanādas dienvidos no Britu Kolumbijas līdz Ņūfaundlendai un caur lielāko daļu ASV uz ziemeļiem no Persijas līča valstīm. Vairāk

Vai šis putns izskatās pazīstams? Tam vajadzētu! Amerikāņu zelts ir viens no bagātīgākajiem putniem ASV un Kanādā. Ja jūsu pagalmā ir putnu barotava, jūs, visticamāk, redzēsiet šos putnus. Viņiem ļoti patīk saulespuķu sēklas un dadzis. Jūs varat atrast tos, kas klīst apkārt savvaļā atklātos, nezāļu aizpildītos laukos visā valstī. Attēls pa kreisi: Amerikas zelta spurainis, ēdot dadzis sēklas padevējā, Thomas O'Neil, pieejams tiešsaistē šeit. Vairāk

Amerikāņu zelts jeb savvaļas kanārijputniņš ir apburošs apmeklētājs piemājas pagalmos, kur tiek piedāvātas dadžu sēklas. To ir daudz Ziemeļamerikas lielākajā daļā, kur ir piemērots biotops, izņemot Kaskādes un Sjerr Nevada kalnus. Viņi ir viena no pasaules valstīm Vairāk

Amerikāņu zelts izmaina ievērojamas izmaiņas apspalvojumā, mainoties gadalaikiem un sākoties pārošanās un ligzdošanas paradumiem. Zelta spuru barošana vēlā pavasarī dos jums vislabāko iespēju apskatīt tēviņiem izcili dzeltenu un melnu krāsu kombināciju. Izvēloties vāveres pierādījumu padevēju vai izmantojot nyjer / dadžu sēklas, jūsu sēklu izmaksas būs minimālas. Vairāk